RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Getty Images / All Over Press

Mandagens Premier League-rykter

Pepe Reina avslører hva framtiden bringer.

Manchester City forsøkte å hente Fernando fra FC Porto i januar. Den portugisiske toppklubben ønsket imidlertid åtte millioner, og det var ikke Manuel Pellegrini interessert i å betale. Nå ser det i stedet ut til at midtbanespilleren slutter seg til klubben gratis til sommeren. Manchester United og Liverpool er også interessert, men 26-åringen skal ha bestemt seg for å gå til City.
(Daily Star)

Også Christian Fuchs var nær ved å signere for en Premier League-klubb i januar - nærmere bestemt Fulham. Rene Meulensteen har ikke gitt opp håpet om å sikre seg venstrebacken og vil trolig gjøre et nytt framstøt i sommer.
(Daily Mirror)

Dinamo Zagreb har avslått Barcelonas bud på det 17 år gamle midtbanetalentet Alen Halilovic. Kroaten har også vært jaktet av både Tottenham og Manchester United tidligere.
(Sky Sports)

Mindre troverdige kilder hevder at Arsène Wenger har hatt hemmelige samtaler med agenten til Porto-forsvareren Eliaquim Mangala for å sikre seg en avtale til sommeren.
(Caught Offside)

Hull har tatt kontakt med Bolton for å forhøre seg om mulighetene for å sikre seg Chung Young Lee foran kommende sesongen. Koreaneren vil trolig koste rundt tre millioner pund.
(Daily Mirror)

Pepe Reina avslører at han ikke kommer til å returnere til Liverpool etter at hans låneavtale med Napoli går ut etter denne sesongen. - Fremtiden min er her i Italia, sa Reina.
(Daily Mail)

Både Bacary Sagna og Lukasz Fabianski har nylig avslått Arsenals kontraktsforslag. Begge har avtaler som går ut etter denne sesongen.
(Daily Star)

Tottenham ønsker å hente inn Louis van Gaal som klubbens nye manager til sommeren dersom Tim Sherwood ikke lykkes med å sikre klubben Champions League-spill.
(Daily Express)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere