RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mandagens Premier League-rykter

DUO: David Moyes skal være ute etter Adam Lallana (bildet) og Luke Shaw - begge fra Southampton.
DUO: David Moyes skal være ute etter Adam Lallana (bildet) og Luke Shaw - begge fra Southampton. Foto: Ian Kington (AFP / NTB scanpix)
Sist oppdatert:
David Moyes finsikter landslagskomet.

Manchester United-manager David Moyes har måttet tåle mye kritikk denne sesongen, men det stopper ikke skotten fra å tenke mot neste sesong.

Og vi skal ikke se bort ifra at den godeste Moyes vil prøve å raide Southampton etter sesongslutt. Manageren skal være interessert i både Adam Lallana og Luke Shaw fra kystklubben og skal være villig til å legge rundt 30 millioner pund på bordet for å sikre seg den attraktive duoen.

Virgil van Dijk, som i dag er lagkamerat med Stefan Johansen i skotske Celtic, skal også stå på ønskelisten til Moyes. Spillerens agent, Henk-Maarten Chin har nylig uttalt at hans klient kommer til å spille i Premier League neste sesong. Også Manchester City skal være ute etter stopperen.

Vi tar også med at Moyes ønsker å hente 16 år gamle Dimitri Oberlin Mfomo til Old Trafford. Unggutten er sett på som offensiv midtbanespiller og står uten kontrakt med sveitsiske FC Zürich etter den inneværende sesongen.

Tottenhams Jan Vertonghen har blitt koblet bort fra klubben en stund nå og spanske Valencia vil gjerne ha belgieren. Om Vertonghen skulle bestemme seg for å dra, ønsker londonklubben franske Jeremy Mathieu i retur fra den spanske klubben. Mathieu er også forsvarspiller.

Det kan imidlertid fort bli noen andre enn nåværende manager Tim Sherwood som drar på handletur for Spurs i sommer. Sherwood innrømmer nå at han frykter for å miste jobben etter sesongen og media spekulerer allerede i at Michael Laudrup eller Louis van Gaal skal erstatte Sherwood i jobben.

Både Real Madrid og Barcelona kunne tenke seg å hente Sergio Agüero fra Manchester City, men manager Manuel Pellegrini sier det ikke er aktuelt å selge spissen. I hvert fall ikke til sommeren, melder Manchester Evening News.

19 år gamle Gerard Deulofeu har gjort seg bemerket på lån i Everton og nå håper manager Roberto Martinez å få beholde stortalentet. Det dreier seg trolig om en forlengelse av låneavtalen, om Barca ønsker å gå med på det.

Loic Remy har gjort sine saker bra på lån i Newcastle og nå ønsker klubben å sikre franskmannen permanent. QPR, som eier spilleren, sliter med økonomien, og dermed kan det være mulig å hente spissen på billigsalg.

Kilder: BBC, Daily Express, Daily Star, Manchester Evening News, The Scotsman, Newcastle Chronicle, Liverpool Echo, The Mirror.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere