Mandagens Premier League-rykter

I FARS FOTSPOR? Tottenham er blant klubbene som viser interesse for Diego Poyet - Gustavo Poyets sønn.

I FARS FOTSPOR? Tottenham er blant klubbene som viser interesse for Diego Poyet - Gustavo Poyets sønn. Foto: Tim Parker (Pa Photos)

Han kan følge i pappas fotspor. Ser du likheten?

Freiburgs talentfulle midtstopper, Matthias Ginter, har lenge vært koblet til Manchester United. Old Trafford-klubben får imidlertid tøff konkurranse av Arsenal, som føler de er i favoritter til å sikre seg 20-åringen.
(Daily Mirror)

Dersom Ginter skulle ende i Arsenal, kan United få sin hevn ved å sikre seg Julian Draxler foran snuta på London-klubben. Draxler har lenge vært koblet til Arsenal, men United vurderer nå å legge 37 millioner pund på bordet for å hente Schalke-spilleren.
(Daily Star)

Newcastle-backen Mathieu Debuchy er ønsket av Roma. Serie A-klubben, som sikter seg inn på Champions League-spill neste sesong, må trolig ut med 8,5 millioner pund. Debuchy skal også være ønsket av Bayern München.
(Talksport)

Fernando Torres forlot Atletico Madrid til fordel for Liverpool i 2007. Nå ønsker den spanske klubben å hente sin gamle helt tilbake til Madrid.
(The Sun)

Arsenal og Tottenham er blant klubbene som følger nøye med utviklingen til Charlton-spilleren Diego Poyet. Den 18 år gamle midtbanespilleren er sønnen til Sunderland-manager og tidligere Spurs-spiller Gus Poyet.
(Daily Mail)

Til sommeren har Sergio Garcia ett år igjen av sin kontrakt med Espanyol. Det gjør at Roberto Martinez håper at han kan sikre seg 30-åringen for en billigere penge - nærmere bestemt tre millioner pund.
(Daily Star)

Koke insisterer på at han ikke har noen intensjon om å forlate Atletico Madrid - til tross for at han har vært koblet til Manchester United de siste 12 månedene.
(Talksport)


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag