RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mandagens Premier League-rykter

I FARS FOTSPOR? Tottenham er blant klubbene som viser interesse for Diego Poyet - Gustavo Poyets sønn.
I FARS FOTSPOR? Tottenham er blant klubbene som viser interesse for Diego Poyet - Gustavo Poyets sønn. Foto: Tim Parker (Pa Photos)
Han kan følge i pappas fotspor. Ser du likheten?

Freiburgs talentfulle midtstopper, Matthias Ginter, har lenge vært koblet til Manchester United. Old Trafford-klubben får imidlertid tøff konkurranse av Arsenal, som føler de er i favoritter til å sikre seg 20-åringen.
(Daily Mirror)

Dersom Ginter skulle ende i Arsenal, kan United få sin hevn ved å sikre seg Julian Draxler foran snuta på London-klubben. Draxler har lenge vært koblet til Arsenal, men United vurderer nå å legge 37 millioner pund på bordet for å hente Schalke-spilleren.
(Daily Star)

Newcastle-backen Mathieu Debuchy er ønsket av Roma. Serie A-klubben, som sikter seg inn på Champions League-spill neste sesong, må trolig ut med 8,5 millioner pund. Debuchy skal også være ønsket av Bayern München.
(Talksport)

Fernando Torres forlot Atletico Madrid til fordel for Liverpool i 2007. Nå ønsker den spanske klubben å hente sin gamle helt tilbake til Madrid.
(The Sun)

Arsenal og Tottenham er blant klubbene som følger nøye med utviklingen til Charlton-spilleren Diego Poyet. Den 18 år gamle midtbanespilleren er sønnen til Sunderland-manager og tidligere Spurs-spiller Gus Poyet.
(Daily Mail)

Til sommeren har Sergio Garcia ett år igjen av sin kontrakt med Espanyol. Det gjør at Roberto Martinez håper at han kan sikre seg 30-åringen for en billigere penge - nærmere bestemt tre millioner pund.
(Daily Star)

Koke insisterer på at han ikke har noen intensjon om å forlate Atletico Madrid - til tross for at han har vært koblet til Manchester United de siste 12 månedene.
(Talksport)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere