Mandagens Premier League-rykter

ER HAN KLAR? Chelsea skal angivelig betale 50 millioner pund for Diego Costa.

ER HAN KLAR? Chelsea skal angivelig betale 50 millioner pund for Diego Costa. Foto: Andres Kudacki (AP / NTB scanpix)

Hevder Diego Costa er klar for Premier League-klubb.

14.04.14 09:49

Chelsea henger godt med i toppen av Premier League, men manager José Mourinho er likevel ikke helt fornøyd med angrepsrekka. Igjen nevnes Diego Costa som et overgangsmål for portugiseren og Chelsea skal være villig til å legge store penger på bordet for Atletico Madrid-spilleren. Nærmere bestemt skal de blå allerede ha inngått en avtale verdt 50 millioner pund, melder Metro. Gratisavisen skriver videre at brassen slutter seg til Chelsea 30. juni.

Cesar Azpilicueta har spilt seg inn på Chelsea i løpet av denne sesongen og nå ønsker londonklubben å belønne spanjolen med en ny, forbedret kontrakt.

Danske Christian Eriksen har kanskje vært Tottenhams beste spiller denne sesongen. Midtbanemannen er den som har tilpasset seg livet i londonklubben best av fjorårets signeringer. Ifølge Daily Express skal imidlertid 22-åringen nå ha hintet om at han han komme til å forlate Tottenham. Dette til tross for at han tidligere skal ha sagt det motsatte. Spurs har hatt en tøff sesong i Premier League og havner etter alle solemerker utenfor Champions League.

Rio Ferdinand begynner å dra på årene, men ønsker likevel å «leve det gode liv» i Manchester United. Stopperen er likevel innforstått med at det kanskje ikke er mulig og er derfor også åpen for et klubbskifte til sommeren. Ferdinands kontrakt løper ut til sommeren og spillerens tidligere klubb, West Ham, er blant dem som har vist interesse for å hente veteranen fra United.

Loic Remy har gjort sine saker bra i Newcastle, men spissen er bare på lån fra Queens Park Rangers. Nå ser det ut til at det ikke blir noen permanent avtale til sommeren. Franskmannen sier han vil spille for en stor europeisk klubb.

Også burvokter Tim Krul skal være på vei bort fra Newcastle. AC Milan håper å kunne hente keeperen til sommeren.

Vi tar med et rykte fra Daily Star, som hevder at Manchester United skal være villig til å legge 50 millioner pund pluss Nani på bordet for å sikre seg Edinson Cavani fra Paris Saint-Germain.

Toni Kroos er en annen som kobles til United, men spillerens tidligere hovedtrener, Jupp Heynckes, oppfordrer Kroos til å bli i Bayern München.

Arsenal jakter en ny spiss og Arsene Wenger håper å utfordre erkerival Tottenham i kampen om ettertraktede Romelu Lukaku fra Chelsea.

Vi startet med Chelsea og avslutter med samme klubb. Demba Ba, som ble den store helten for de blå mot Swansea søndag, er klar på at han ønsker å bli i londonklubben, til tross for at rykter vil ha det til at han skal selges.

Kilder: BBC, Daily Mail, The People, Sport 1, El Confidencial, Daily Star, Mirror, The Sun, Daily Express, Metro.
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Liverpool

Mest lest på Sport

Annonsebilag