RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mandagens Premier League-rykter

FORSVINNER? Ryktene om David Luiz fortsetter.
FORSVINNER? Ryktene om David Luiz fortsetter. Foto: Andrew Yates (Afp)
Sist oppdatert:
Storklubb jakter Chelsea-stjerne.

Hei og velkommen til mandagens ryktespalte.

Vi begynner i Barcelona, der katalanerne skal føle seg sikre på at de får opphevet kjøpeforbudet i sommer. Derfor skal også jakten på spillere foregå for fullt. Nå kobles (igjen) Chelsea-stopper David Luiz til klubben. 26-åringen har kombinasjonen av ballferdigheter og fysikk som gjør ham til en stoppertype Barcelona foretrekker.

Tim Sherwood innrømmer nå at han frykter Tottenham må selge danske Christian Eriksen i sommer. 22-åringen har vært hjernen bak mye av Tottenhams offensive spill denne sesongen, og nå frykter Sherwood at storklubbene begynner å sirkle White Hart Lane som gribber.

Manchester United jakter forsterkninger, og nå skal de være fortalt at Southampton-ving Adam Lallana trolig blir langt dyrere enn de hadde sett for seg. Southampton skrev nemlig under på en videresalgsklausul på 25 prosent da de hentet Lallana fra Bournemouth, og vil derfor ikke slippe ham før de får en anseelig sum penger tilbake i egen lommebok.

Liverpool nyter gode dager på toppen av tabellen, og det er uvant for mange rødtrøyer. Enda mer uvant er det kanskje at tabellposisjonen gjør det lettere å tiltrekke seg superstjerner. Nå kobles Liverpool nemlig til Real Madrid-spiller Isco, som hevdes å være villig til å flytte på seg. Brendan Rodgers har allerede begynt å planlegge sommerens overgangsvindu, som blir viktig hvis Merseyside-klubben skal klare seg noenlunde greit i Champions League.

Derfor kobles også Liverpool til Roma-spiller Kevin Strootman, til tross for at nederlenderen er ute med en langtidsskade. En annen spiller Liverpool kobles til, er Ole Gunnar Solskjærs Cardiff-keeper David Marshall. Burvokteren har hatt en fantastisk sesong og verdsettes til rundt seks millioner pund.

Manchester United trenger spillere til neste sesong, og klubben kobles nå til Barcelona-spiller Pedro (igjen). Nani er trolig ferdig i klubben, og Pedro kan bli erstatteren.

Og til slutt:

Ikke alltid like troverdige Caughtoffside hevder å vite at David Moyes har mistet garderoben og vil få sparken i Manchester United innen kort tid. Vel, vi får vente og se.

Ha en fortsatt fin dag.Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere