RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
JUBLER: Arsene Wenger kan juble over både FA-cuptittel, ny kontrakt og midler til spillerkjøp.
JUBLER: Arsene Wenger kan juble over både FA-cuptittel, ny kontrakt og midler til spillerkjøp. Foto: Anthony Devlin (Pa Photos / NTB scanpix)

Mandagens Premier League-rykter

Arsenal skal bruke mye penger i sommer.

Daily Telegraph skriver mandag at Arsene Wenger vil signere en ny treårskontrakt med Arsenal, verdt 7,5 millioner pund. Franskmannen vil også få tilgjengeliggjort hundre millioner pund på kontoen for spillerkjøp.

I Chelsea har man fremdeles ikke gitt Thibaut Courtois beskjed om han skal til londonklubben neste sesong, eller om 22-åringen fremdeles skal leies ut. Det er Talksport som melder dette. Courtois ble i helgen ligamester i Spania med Atletico Madrid, som helt sikkert gjerne beholder ham.

Liverpool vurderer ifølge Daily Mail å by ti millioner pund for Bayer Leverkusens tyske U21-landslagsspiller Emre Can, som kom til Leverkusen fra Bayern München. Bayern har opsjon på spilleren, noe som kan komplisere en mulig overgang til Liverpool.

I tillegg til Emre Can har Liverpool latt seg imponere av 18 år gamle Julian Brandt, fortsetter tabloidavisen.

Patrice Evra er på vei bort fra Manchester United. Den franske backen skal ha vært i Torino fredag, for å ha samtaler med Juventus. Det er ventet at han signerer en toårskontrakt, hevder Daily Mail.

I Manchester City er James Milner på vei bort, i et forsøk på å sikre seg mer spilletid. Både Everton og Tottenham viser interesse, ifølge Metro.

Hull har plassert både Sunderlands Sebastian Larsson og Newcastles Shola Ameobi på sin ønskeliste, rapporterer Daily Mirror, som legger til at Swansea er i ferd med å legge inn et bud på Reading-keeperen Alex McCarthy, siden Michel Vorm kan komme til å forsvinne.

Daily Mirror opplyser også om at West Ham og Southampton konkurrerer med hverandre om signaturen til Nices venstreback Timothee Kolodziejczak (22), som også Crystal Palace følger med interesse.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere