*Nettavisen* Sport.

Mandagens Premier League-rykter

VIL TIL LIVERPOOL: Dejan Lovren. Foto: Daniel Raunig (Afp / NTB scanpix)

Liverpool er i ferd med å få sitt førstevalg på stopperplass.

Vi starter i Manchester, med United. Ed Woodward i klubbstyret forteller ifølge Daily Mail til MUTV at Louis van Gaal ikke har fått et budsjett, men kan gjøre det han mener må til for å vinne tilbake ligatittelen. Han kan altså bruke så mye penger han vil, selv om Woodward samtidig påpekte at Liverpool presterte godt med et begrenset budsjett i fjor.

United har allerede brukt om lag 60 millioner pund på Ander Herrera og Luke shaw. De neste som kommer til United kan være Stefan de Vrij og Daley Blind. Nokså forutsigbart, i så tilfelle.

Daily Mail skriver videre at QPR har akseptert Liverpools bud på 8,5 millioner pund for spissen Loic Remy, og at franskmannen nå skal slutte seg til Liverpool for en medisinsk test.

Liverpool har også fått tilbake troen på at Dejan Lovren kan bli deres mann, etter at Southampton skal ha snudd og nå er villig til å innfri kroatens ønske om å forlate klubben.

Southampton har jo allerede solgt Rickie Lambert og Adam Lallana til Liverpool, samt mistet manager Mauricio Pochettino til Tottenham og landslagsbacken Luke Shaw til Manchester United.

Tottenham er også i ferd med å sikre seg venstrebacken Ben Davies og keeperen Michel Vorm fra Swansea i en avtale hvor Gylfi Sigurdsson vil gå motsatt vei. Fortsatt er det Daily Mail som er kilden.

Arsenal har ifølge Daily Mail sendt en ny henvendelse angående William Carvalho til Sporting Lisboa. Portugiserne krever nærmere 45 millioner euro for midtbanespilleren, som også kobles til Manchester United.

En overgangssum på 3,2 millioner pund skal være avtalt mellom Arsenal og Nice for keeperen David Ospina. Colombianeren imponerte under VM og kan bli Wengers nye førstevalg i Arsenal-målet.

Vi avslutter besøket hos Daily Mail med å nevne at Didier Drogba skal ha sendt SMS-er til tidligere lagkamerater i Chelsea og hintet om at han kan komme til å returnere til Stamford Bridge på en ettårskontrakt.

Daily Telegraph forteller at det i Egypt rapporteres at Chelseas midtbanespiller Mohamed Salah vil måtte avtjene verneplikten sin, som i Egypt varer fra ett til tre år. Chelsea skal allerede ha hatt samtaler med Salah om dette. Så langt har han imidlertid ikke fått en offisiell innkalling.

The Independent forteller at James Rodriguez er avbildet i Madrid, etter at han søndag reiste fra Medellin i Colombia til den spanske hovedstaden. VM-profilen har ifølge AS allerede blitt enig med Real Madrid om en kontrakt. Nå gjenstår den kun at Monaco og Real Madrid blir enige om en overgangssum. Monaco ønsker ifølge L'Equipe 90 millioner euro.

Romelu Lukaku får ifølge The Independent en ny sjanse til å overbevise José Mourinho om at framtiden hans ligger på Stamford Bridge med Chelsea. Han anses som en erstatter for Demba Ba, som nylig ble solgt til Besiktas. Det er altså ikke sikkert at Lukaku selges til Everton, slik det tidligere er blitt spekulert i.

I Manchester City ønsker Micah Richards seg bort, naturlig nok. Han har knapt fått spille etter at Pablo Zabaleta sementerte sin plass i startelleveren der, og nå er også Bacary Sagna på plass.

Liverpool, Tottenham og Newcastle er ifølge Daily Express alle interesserte i høyrebacken, men ingen av dem ønsker å betale Citys prisforlangende - sju millioner pund.

Nå skal Richards i stedet ha spurt om han kan få gå på utlån.

Sky Sports forteller at QPR er trygge på at Steven Caulker til slutt lander hos dem, når midtstopperen forlater Cardiff og Ole Gunnar Solskjær, selv om Southampton skal ha meldt sin interesse nå.

Vi runder av med Daily Star, bare for moro skyld. Denne såkalte avisen hevder at Liverpool har henvendt seg til Real Madrid for å høre om Isco kan kjøpes nå som spanjolene skal hente James Rodriguez fra Monaco.

Daily Star forteller også at West Ham vil forsøke å låne Saphir Taider fra Inter og Vitorino Antunes, en 27 år gammel portugisisk back, fra Malaga.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.