RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mandagens Premier League-rykter

ØNSKET: Daniel Agger skal være ønsket av både Arsenal og Tottenham.
ØNSKET: Daniel Agger skal være ønsket av både Arsenal og Tottenham. Foto: Martin Rickett (Pa Photos)
Sist oppdatert:
Liverpool-stjerne kan havne hos engelsk rival.

Hei og velkommen til en rykende fersk ryktespalte.

Husk at Nettavisen som vanlig følger ryktebørsen direkte i dette livestudioet, og det ferskeste finner du til enhver tid der inne. Altså her.

Manchester United og Louis van Gaal er klare til å rydde opp i stallen. Nå hevdes det at United har lagt ut Javier Hernandez, Marouane Fellaini, Wilfried Zaha, Will Keane, Nani, Anderson og Rafael for salg, mens Shinji Kagawa er ønsket videre av nederlenderen. Kan bli noen interessante uker på Old Trafford nå (Daily Mail).

Manchester United skal samtidig være klare til å bruke 500 millioner på å hente Real Madrid-ving Angel di Maria, som skal være klar for å prøve et nytt kapittel i fotballkarrieren. Louis van Gaal vil også hente noen landsmenn, og Ajax-spiller Daley Blind og Roma-spiller Kevin Strootman skal begge være på radaren (Evening Standard).

Det er ikke bare på Old Trafford det kan bli foretatt ryddesjau før sesongen. Nå hevdes det at Tottenham-manager Mauricio Pochettino kan kvitte seg med hele ni spillere før sesongen, deriblant Michael Dawson, Younes Kaboul og Kyle Naughton (SportingLife).

Arsenal-manager Arsene Wenger vant sesongens første trofé søndag, og nå vil han forsterke stallen. Engelske aviser hevder Liverpools Daniel Agger er øverst på ønskelisten, og dansken ønsker visstnok å forlate Anfield. (Daily Express)

Samtidig skal rivalene Tottenham ha meldt seg på i kampen for Agger, og manager Mauricio Pochettino skal være klar til å klaske 120 millioner kroner i bordet for å sikre seg midtstopperen fra Liverpool (Herts and Essex Observer)

Arsenal ryktes å være i gang med et dobbelsalg, for Lukas Podolski og Joel Campbell skal begge være sterkt ønsket av tyrkiske Galatasaray. (Daily Star)

Manchester City er ikke ferdig med handlingen, og nå ryktes det at de skal legge 320 millioner kroner på bordet for å sikre seg Porto-forsvarer Eliaquim Mangala. (Daily Mail)

Barcelona har brukt sommervinduet godt, men nå skal klubbledelsen ha uttalt at de ennå ikke er ferdig med shoppingen. Nå hevdes det nemlig at Barca er klare til å gå i budkrig med Manchester United for å sikre seg Juan Cuadrado (Guardian).

Southampton trenger spillere like mye som en katt trenger melk, og nå skal Steaua Bucharestis midtstopper Florin Gardos være øverst på ønskelisten. The Saints skal også være ute etter Sporting Lisboas 24 år gamle VM-helt Marcos Rojo. Samtidig hevdes det at Southampton vil hente Arsenals tyske talent Serge Gnabry på et sesonglangt lån, men det samme ønsker visstnok Crystal Palace og Newcastle. (Daily Mirror).

Ole Gunnar Solskjær og Cardiff skal være nær en utlånsavtale for Manchester Uniteds unge midtstopper Michael Keane. Solskjær er i stoppernød, og kjenner Keane godt fra tiden som reservelagstrener på Old Trafford. Keane er fortsatt ansett som et av de største stoppertalentene på balløya, og vil trolig ha godt av førstelagsfotball på Cardiff City Stadium.

Til slutt kan vi melde om at Ajax nærmer seg en avtale for 33 år gamle Samuel Eto'o. Den gamle Chelsea-spissen skal være villig til å gå kraftig ned i lønn for å fortsette karrieren på et ålreit nivå (Sky Sports)

Nevnte vi at du kan følge ryktebørsen direkte i dette livestudioet?

LES OGSÅ:


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere