RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mandagens Premier League-rykter

OPP MED HUMØRET, FERNANDO! Du tjener jo godt med penger, og trenger heller ikke å svette så voldsomt for det.
OPP MED HUMØRET, FERNANDO! Du tjener jo godt med penger, og trenger heller ikke å svette så voldsomt for det. Foto: Ben Stansall (Afp / NTB scanpix)
Det kan bli dyrt for Chelsea å kvitte seg med Fernando Torres.

Manchester United og Real Madrid er ferdigforhandlet, melder Sky Sports. Klubbene er enige om at United skal betale 63,9 millioner pund for Angel Di Maria. Skys journalist Guillem Balague forteller at Di Maria er ventet i Manchester mandag, for å holde samtaler med United.

Real Madrid ønsket opprinnelig 90 millioner euro for Di Maria, mens United først tilbød 60 millioner euro. Partene endte til slutt på 80 millioner euro, som tilsvarer 63,9 millioner pund.

Juventus og Arsenal er i forhandlinger om Lukas Podolski, skriver Daily Telegraph. Serie A-mesterne vil helst få tyskeren på lån hele sesongen, mens Arsenal foretrekker å selge 29-åringen.

Daily Express hevder at Sami Khedira har takket nei til henvendelsene fra Premier League og heller vil bli i Real Madrid for å kjempe om en plass på laget der.

Tyskeren har bare ett år igjen av kontrakten sin, og kan derfor gå gratis til en ny klubb neste sommer. Det gir som regel en langt større signeringsbonus. Real Madrids trener Carlo Ancelotti uttalte også i helgen at tyskeren blir værende i den spanske hovedstaden.

Khedira har blant annet blitt koblet til Arsenal.

Mer Arsenal: Londonlaget skal ha henvendt seg til tyske Wolfsburg for å høre om det er mulig å få til en overgang for den brasilianske midtbanespilleren Luiz Gustavo (27).

Daily Star viser seg igjen fra sin ultraseriøse side (sarkasme-alarm!) og melder at Liverpool må være raske dersom de skal få tak i Radamel Falcao fra Monaco. Juventus skal visstnok jobbe hardt for å sikre seg colombianeren på lån.

Fernando Torres er ute i kulden i Chelsea, og var verken på banen eller innbytterbenken i helgen. Ifølge The Sun vil han ikke forlate Chelsea hvis han ikke får utbetalt det kontrakten hans er verdt, nemlig 8,5 millioner pund i året. Roma skal være interessert i den spanske spissen.

Sunderland Echo melder at manager Gus Poyet håper å få et snarlig svar på om Fabio Borini vil komme til Sunderland. Den italienske liverpoolspissen er trolig tilgjengelig så fort Mario Balotelli har signert for merseysideklubben.

Daily Express hevder at Sunderland er i samtaler med den lille Lille-vingen Salomon Kalou, som tidligere var i Chelsea og nå tiltrekker seg interesse fra Arsenal, Everton og Liverpool. Ifølge Daily Express, altså.

Micah Richards står på ønskelisten til West Ham, og londonklubben har ifølge The Sun kontaktet Manchester City for å høre hva som skal til for å gjøre forsvarsspilleren til en West Ham-spiller. 26-åringen forlater trolig Manchester City før vinduet stenger.

Reading-keeperen Alex McCarthy kobles til QPR av Daily Star.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere