RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
FEM TIL? Manchester United-manager Louis van Gaal skal ikke ha gitt opp Arturo Vidal, Mats Hummels og Sami Khedira.
FEM TIL? Manchester United-manager Louis van Gaal skal ikke ha gitt opp Arturo Vidal, Mats Hummels og Sami Khedira. Foto: Richard Sellers (Pa Photos)

Mandagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Storklubbene forbereder seg allerede på vintershopping.

Hei, folkens, velkommen til en rykende fersk utgave av Nettavisens ryktespalte.

Det skjer ikke veeeeldig mye rett etter et overgangsvindu, men noe er det alltid.

Vi starter i Manchester, der Manchester United og Manchester City begge jakter Benficas ettertraktede 21-åring André Gomes. Prislappen skal ligge på 140 millioner kroner. Midtbanespilleren har den siste tiden vært på lån i Valencia, der han har gjort en god figur i den hvite drakten. Han fikk sin debut på det portugisiske landslaget i 0-1-tapet mot Albania søndag kveld (BBC).

Arturo Vidal, Mats Hummels og Sami Khedira skal ikke være strøket av listen til Ed Woodward og Manchester United. Trioen skal være mål for neste overgangsvindu (The People).

Manchester Citys Yaya Toure har ikke fått en god åpning på sesongen, og spekulasjonene om misnøye stiger for hver dag. Nå skal midtbanekjempen være på radaren til Real Madrid og Carlo Ancelotti (The People).

Vi beveger oss til Paris, der Paris Saint Germain kan stikke kjepper i hjulene for Manchester United i jakten på Kevin Strootman. PSG skal nemlig tilby Adrian Rabiot pluss en stor klump penger for å hente Strootman til den franske hovedstaden (Daily Express).

I London er Tottenham fortsatt ute etter Southampton-spiller Jay Rodriguez. Nå skal Tottenham by 140 millioner kroner og Andros Townsend for å lykkes med handelen (The Independent).

Samtidig skal Tottenham vurdere å sparke direktør Franco Baldini, etter at klubben ikke lyktes å hente en ny spiss i overgangsvinduet (The Mirror).

I Nord-London skal Arsenal være ute etter Sevillas colombianske spiss Carlos Bacca for å få bedre dekning på topp (Metro).

Juventus kan komme til å by på  Manchester Uniteds Juan Mata. Midtbanespilleren kommer ikke til sin rett i systemet til Louis van Gaal, og nederlenderen skal være villig til å slippe ham for å heller hente spillere som passer bedre inn (The Guardian).

I Wolverhampton skal Wolves, som bød 12,5 millioner for Leicester-spiss Chris Wood i sommer, gjøre et nytt forsøk på å hente ham på en låneavtale (Daily Mail).

Til slutt tar vi med et brillefint Palace-rykte:

Manager Neil Warnock skal sende Paddy McCarthy, Peter Ramage, Jimmy Kebe og Owen Garvan på lån for å bedre kontrollen på økonomien (Daily Mirror).

Ha en fin dag!

LES OGSÅ:


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere