RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mandagens Premier League-rykter

TIL UNITED? Storklubben skal i hvert fall være interessert i Mats Hummels.
TIL UNITED? Storklubben skal i hvert fall være interessert i Mats Hummels. Foto: Ina Fassbender (Reuters / NTB scanpix)
Manchester United dominerer ryktebørsen.

Det var lenge stille på overgangsfronten for Manchester Uniteds del, men mot slutten av sommervinduet eksploderte det og stjernene sto i kø utenfor Old Trafford-porten. I januar kan det være duket for nye storsigneringer.

Cristiano Ronaldo er en mann som stadig kobles med gamleklubben og det ryktes at Ronaldos agent Jorge Mendes skal ha et anstrengt forhold til Real Madrid. Daily Express skriver at Angel Di Maria, som for øvrig har samme agent, nå skal ta en prat med portugiseren og overbevise ham om en retur.

United-manager Louis van Gaal skal også være lysten på Borussia Dortmunds Mats Hummels. Dortmund-kapteinen imponerte stort under VM i Brasil.

Et annet spennende rykte mandag er at både Arsenal og Chelsea skal være på jakt etter Valencia-spiss Paco Alcacer. 21-åringen har imponert for den spanske klubben og scoret søndag da Espanyol ble slått 3-1 på Mestalla.

Mange tror at Glen Johnsons dager på Anfield går mot slutten og nå skal Roma i Italia være villig til å legge to millioner pund på bordet for backen. Juventus skal tidligere ha vist interesse for Johnson, hevdes det i media.

James Milner er langt fra noe førstevalg i Manchester City, til tross for stødige prestasjoner de gangene han får sjansen. Nå skriver Daily Star at 28-åringen kan være på vei bort. Southamptons James Ward-Prowse og Jay Rodriguez er to spillere som vurderes som erstattere for Milner i den lyseblå klubben.

Alan Pardew sitter utrygt som manager i Newcastle og nå hevdes det at klubben ser seg om etter en ny sjef. David Moyes, Tony Pulis og Ronald Koeman, som ble ansatt i Southampton i sommer (!), vurderes til jobben.

The Guardian på sin side hevder at Newcastle-eier Mike Ashley vil gi Pardew tid til å få orden på rekkene. Newcastle tapte lørdag 4-0 for Southampton.

Og det var beholdningen på en litt ryktefattig mandag.

Kilder: BBC, Daily Express, Daily Star, Guardian, Mirror.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere