Mandagens Premier League-rykter

DRAR HAN? Steven Gerrard kobles bort fra Liverpool.

DRAR HAN? Steven Gerrard kobles bort fra Liverpool. Foto: Owen Humphreys (Pa Photos / NTB scanpix)

Ryktestorm rundt Steven Gerrard.

03.11.14 08:57

Det er liten tvil om at Arsenal kunne trengt litt ekstra bredde i forsvaret og nå kobles klubben med sveitsiske Fabian Schär. Han spiller til daglig for Basel og har imponert både i Champions League og for det sveitsiske landslaget. 22-åringen skal ha uttalt at han er klar for å ta et nytt steg i karrieren.

Liverpool-kaptein Steven Gerrard uttalte nylig i et intervju at han vurderer framtiden. Det har fått ryktemakerne til å spinne og veteranen kobles nå med amerikanske New York Cosmos, der blant andre Mads Stokkelien spiller. Klubben har fra før sikret seg Real Madrid-legenden Raul. Liverpool-manager Brendan Rodgers sa imidlertid før Newcastle-kampen at partene har innledet samtaler om en ny kontrakt for Gerrard og at han var overrasket over det som sto i avisene.

Manchester City skal også være interessert i Gerrard.

Arsenal, Chelsea og Manchester United ligger alle langflate etter 15 år gamle Reece Oxford. Han er West Ham-spiller nå, men londonklubben sliter med å komme til enighet med unggutten om en ny kontrakt på Upton Park.

Xherdan Shaqiri sliter med spilletid i tyske Bayern München og det håper Tottenham å dra nytte av. Londonklubben håper å hente den raske, sveitsiske vingen til White Hart Lane så fort overgangsvinduet åpner i januar.

Napoli skal ønske Newcastles Cheick Tiote til vinteren. Den italienske klubben skal ha fulgt midtbanemannen i høst og skal være villig til å legge rundt 12 millioner pund på bordet for å sikre seg den beintøffe spilleren.

Manchester United har den siste tiden blitt koblet med en overgang for Real Madrids Gareth Bale, men nå avviser waliseren selv at dette er aktuelt. Det har vært snakk om en overgangssum på svimlende 90 millioner pund.

Ronny Deila og Celtic skal etter sigende være i ferd med å sikre seg Lassana Diarra på fri overgang, men nå har også Newcastle meldt seg på i kampen.

Liverpool leter etter en ny keeper, som skal kunne gi Simon Mignolet mer kamp om plassen enn det Brad Jones gjør, og Fiorentinas Neto seiler nå opp som en kandidat. Liverpool droppet veteran Victor Valdes tidligere i høst.

Kilder: BBC, Mirror, Daily Star, The People, Sky Sports, Goal.com, Metro, Daily Express.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.