RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mandagens Premier League-rykter

KOBLES TIL ENGLAND: Mauro Icardi.
KOBLES TIL ENGLAND: Mauro Icardi. Foto: Olivier Morin (Afp)
Sist oppdatert:
Denne mannen er ønsket av både Chelsea og Liverpool.

Mauro Icardi er navnet. Han er 21 år gammel, spiss og har italiensk pass. Han har allerede vært innom Barcelona, som ungdomsspiller, og gjør nå sakene sine svært bra i italienske Inter.

Daily Express kobler nå Icardi til både Chelsea og Liverpool, og beskriver ham som «den nye Ronaldo». 21-åringen vil angivelig koste rundt 28 millioner pund, til tross for at han visstnok ikke figurerer i framtidsplanene til Roberto Mancini.

Metro skriver at Liverpool også har fokus på framtidsplanene sine, og at man der jobber med å få inn Jürgen Klopp fra Borussia Dortmund dersom man kvitter seg med Brendan Rodgers.

Rodgers erkjenner selv at jobben hans henger i en tynn tråd, etter at det er blitt seks tap på tolv serierunder.

Daily Star skriver at Lucas Leiva kan komme til å forlate Liverpool til fordel for Napoli, som vi nevnte i forrige uke. Overgangen kan skje allerede i januar.

På den andre siden av Stanley Park jobber Roberto Martinez med å hente Shaun Maloney fra Wigan til Everton, en spiller han kjenner godt fra sin tid som manager nettopp Wigan. Det er Daily Mail som forteller oss dette.

Daily Express mener at både Arsenal og Manchester United viser interesse for Andy Robertson (20) i Hull. Arsenal-interessen er forståelig nok, Robertson har imponert stort etter overgangen fra Dundee United, men United-interessen er mer overraskende.

Vi ser fire mulige forklaringer: Enten har Louis van Gaal en fetisj for spillere som kan bekle venstrebackplassen (Luke Shaw, Marcos Rojo, Daley Blind), eller så er nederlenderen enten svært skuffet over Shaws innsats eller overbevist om at Robertson vil være et kupp til en pris av tolv millioner pund. Ellers er vel dette rent tøv.

Vi avslutter med enda en Arsenal-kobling. Basel-stopperen Fabian Schar skal være aktuell for londonklubben når overgangsvinduet åpner igjen i januar.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere