Mandagens Premier League-rykter

FORSVINNER? Liverpools Steven Gerrard skal være usikker på fremtiden.

FORSVINNER? Liverpools Steven Gerrard skal være usikker på fremtiden. Foto: Nick Potts (Pa Photos)

Går det mot et klubbskifte for en av Premier Leagues største stjerner?

01.12.14 10:09

God dag, folkens, her er rykende ferske rykter fra fotballens verden denne mandagsmorgenen.

Vi begynner i Liverpool, der Steven Gerrard skal være tilbudt en ny ettårskontrakt. Nå er midtbanestjernen usikker på om han skal skrive under, hevdes det i engelske aviser. 34-åringen skal nemlig være forelagt en kontrakt med langt dårligere lønnsbetingelser enn han har i dag (Daily Mirror).

Manchester United, Liverpool og Arsenal skal alle være på alerten etter at Karim Benzemas navn sirkulerer blant spillere som kan være tilgjengelig for et kjøp. Spissen skal ikke være på toppen av Real Madrid-sjef Carlo Ancelottis liste over spillere han ønsker å beholde på Bernabeu (Daily Express).

Southampton-manager Ronald Koeman har fått en drømmestart på jobben som Premier League-manager. Nå skal nederlenderen være klar for å by på Burnley-spiss Danny Ings i januar. 22-åringen har en fortid i Southampton som barnespiller (Daily Mirror).

Manchester United-sjef Louis van Gaal skal ha utfordret den brasilianske midtbanespilleren Anderson til å ta fysikken på alvor om han ønsker å redde United-karrieren. Anderson har ikke spilt for United siden august (Manchester Evening News).

Arsenal, Liverpool og Tottenham skal alle være interesserte i å hente Manchester Uniteds Javier Hernández. Spissen er for tiden utlånt til Real Madrid (Sunday Express)

Chelsea skal være rasende på Everton fordi leiesoldaten Christian Atsu får for lite førstelagsfotball. Nå truer klubben med å kalle ham tilbake og sende ham til Sunderland (Daily Express).

Chelsea skal samtidig være interessert i å hente Barcenona-stjerne Lionel Messi til klubben. Og Messi skal være interessert! Han ønsker ifølge rapportene å gjenforenes med sin nære venn Cesc Fabregas. Prisen det blir spekulert i? Rett i underkant av to milliarder. Vi sier som Morten Langli: - Takk for maten! (Daily Express).

Manchester City skal være interessert i å forlenge Frank Lampards låneavtale når den går ut i januar (Observer).

I tillegg skal City være klar til å by 170 millioner kroner for å hente Monacos venstreback Layvin Kurzawa når vinduet åpner (Daily Star Sunday).

Arsenal vant 1-0 borte mot West Bromwich lørdag, men kritikken mot manager Arséne Wenger ser ikke ut til å stanse. Nå skal manageren være klar til å handle i januar, og Ipswich-spiller Tyrone Mings skal være aktuell for en overgang i januar. Prislappen for forsvarsspilleren skal ligge på 80 millioner kroner. (Mail on Sunday)

Samtidig skal Arsenal vurdere å by på Newcastles Moussa Sissoko i januar for å ha backup til Jack Wilshere, som stadig sliter med skader (Sunday Times).

Les også: Wenger: - Jeg må være et geni

Og til slutt:

West Bromwich og Everton skal begge være ute etter å hente Arsenal-spiss Joel Campbell i januar (Sun on Sunday).

Ha en fin dag!

LES OGSÅ:


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.