Mandagens Premier League-rykter

CITY-AKTUELL: Jose Maria Gimenez (19).

CITY-AKTUELL: Jose Maria Gimenez (19). Foto: Jose Jordan (Afp)

Manchester City er på jakt etter en Atletico Madrid-spiller.

Det er selvsagt fristende å vinkle mandagens ryktebørs på at Daily Star skriver at Manchester United kan komme til å hente Gareth Bale fra Real Madrid for 90 millioner pund, noe som angivelig skal finansiere Real Madrids kjøp av Eden Hazard fra Chelsea og Raheem Sterling fra Liverpool.

Det er fristende fordi det er store navn, men for å være helt ærlig: Daily Star er en meget upålitelig kilde. Så vi fokuserer heller på at Manchester City skal ha fått avslag på sitt bud på Jose Gimenez (19).

Gimenez er fra Uruguay og har allerede 15 landskamper, til tross for at midtstopperen bare er 19 år gammel. Han spilte fast under sommeren VM-sluttspill i Brasil.

I Atletico Madrid har han foreløpig ikke fått mer enn fem seriekamper på halvannet år.

Det er spanske AS som melder at City har lagt inn et bud på 17,4 millioner pund, som Atletico altså har avslått.

Manchester City kobles også til en annen midtstopper, av den mer etablerte sorten. Daily Express forteller at City nå må regnes med blant de mange som ønsker å hente Mats Hummels (25) fra Borussia Dortmund. 25-åringen vil angivelig koste rundt en halv milliard kroner.

Sunderland Echo melder at Jozy Altidore, som heller ikke i sitt andre opphold i Premier League er blitt en suksess, kan havne i Werder Bremen i løpet av januar.

I Manchester United sliter Adnan Januzaj med å få spilletid. Ifølge Daily Star kan han bli lånt ut til Inter, Ajax eller Real Sociedad i januar.

Det er ingen ferske rykter når det gjelder Liverpool, men søndag ble det altså meldt at Steven Gerrard vil få et lukrativt tilbud fra New York Red Bulls, hvor Gerard Houllier har etterfulgt Erik Solér som sportsdirektør.

Anfieldlegenden Jamie Carragher mener imidlertid at Liverpool må legge inn et kraftbud på kraftspissen Wilfried Bony når overgangsvinduet åpner igjen. Det gjenstår å se om Brendan Rodgers følger oppfordringen. Eller om han er Liverpool-manager når vinduet åpner.

Vi avslutter med Arsenal og Chelsea, to klubber som det også er stille rundt i dag. De to londonlagene skal begge være interesserte i Barcelona-talentet Munir El Haddadi, som ifølge Daily Express ønsker å bli leid ut i januar.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.