RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
TIL LIVERPOOL? Saido Berahino kobles til Anfield-klubben.
TIL LIVERPOOL? Saido Berahino kobles til Anfield-klubben. Foto: Ben Stansall (Afp / NTB scanpix)

Mandagens Premier League-rykter

Til Liverpool for 230 millioner?

Et nytt overgangsvindu er rett rundt hjørnet og det begynner å bli hett på ryktebørsen. Her er de siste ryktene fra Premier League.

Seamus Coleman har blitt koblet med Manchester United tidligere og blir det igjen nå. 26-åringen har etablert seg som en av de beste offensive backene i Premier League og vil trolig koste rundt 25 millioner pund.

Arsenal, Liverpool, Tottenham og Manchester United skal alle være ute etter Celtic-stopper Virgil van Dijk. Klubbene skal være villig til å legge rundt 10 millioner pund på bordet for spilleren, men van Dijk skal være forberedt på å bli værende hos Ronny Deila ut den inneværende sesongen.

Arsenal blir stadig koblet med West Hams Winston Reid og et bud på fire millioner pund kan være nok til å hente stopperen til Emirates.

Arsenal og manager Arsène Wenger skal også være ute etter mye omtalte William Carvalho. Den defensive midtbanemannen har flere ganger tidligere blitt koblet med klubber i Premier League og prisen skal være 20 millioner pund. Den portugisiske midtbanemannen spiller i dag for Sporting.

Scott Sinclair er som kjent ute i kulda hos Manchester City, til tross for en liten gjesteopptreden nylig, og nå skal både Crystal Palace og Queens Park Rangers være ute etter mannen som har rukket å bli 25 år gammel.

Saido Berahino har gjort sine saker bra for West Bromwich Albion. Liverpool er blant klubbene som liker den unge engelskmannen og de røde skal være villig til å legge 23,5 millioner pund på bordet for spissen.

Noen Xherdan Shaqiri blir det imidlertid neppe for Brendan Rodgers og Liverpool i dette vinduet. Sveitseren skal være svært nær en overgang til Juventus på lån. Sveitseren sliter med spilletid i Bayern München.

Liverpools Emre Can er en annen som har fått begrenset med spilletid. Real Sociedad-manager David Moyes vil nå hente 20-åringen til Spania.

Chelsea har som vane å snappe opp de største talentene og nå har de blå siktet seg inn på Andrej Kramaric fra HNK Rijeka. Prislappen for angrepsspilleren skal være rundt 7,8 millioner pund, hevdes det.

QPR-spiller Adel Taarabt skal ha takket nei til den italienske klubben Atalanta, i håp om et AC Milan-bud. Taarabt har tidligere vært på lån der.

Danske Lasse Vigen Christensen kan være på vei fra Fulham til Aston Villa. 20-åringen skal erstatte Fabian Delph som er ønsket av Liverpool og Spurs.

Diego Simeone skal være i ferd med å forlenge sin avtale med Atletico Madrid, selv om treneren har mange friere i Premier League.

Alan Pardew, manager i Newcastle, kan etter sigende vente seg et offisielt tilbud om managerjobben i Crystal Palace i løpet av kort tid.

Framtiden til Lukas Podolski i Arsenal er usikker og manager Arsène Wenger utelukker ikke at tyskeren kan forsvinne allerede i januar.

Kilder: BBC, Daily Mail, Daily Express, Independent, Daily Star, Metro, Daily Mirror, Northern Echo, The Sun.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

Våre bloggere