*Nettavisen* Sport.

Mandagens Premier League-rykter

KOBLES TIL CITY: Schalke-stjernen Julian Draxler. Foto: Patrik Stollarz (Afp / NTB scanpix)

Manchester City vil kapre tysk stjerne.

Overgangstidene er igjen over oss. Her er ryktene mandag.

Manchester City har en brukbart bred stall, men manager Manuel Pellegrini ser likevel etter spillere som kan forbedre de lyseblå. Julian Draxler, som til daglig spiller i tyske Schalke 04, er en mann chileneren tror kan gjøre nettopp det. Schalke ønsker imidlertid 25 millioner pund for den lovende 21-åringen.

Chelsea og Manchester United ser også etter stjerner på øverste hylle og begge de to klubbene skal ha forhørt seg om Rapahel Varane i Real Madrid. Den franske stopperen skal være verdsatt til 20 millioner pund, ryktes det.

United skal også ha Borussia Dortmunds Mats Hummels og Schalkes Benedikt Howedes på ønskelisten over nye midtstoppere.

Chelsea, United og Arsenal har alle også fulgt situasjonen til hardhausen Sergio Busquets i Barcelona, men nå tyder mye på at den defensive midtbanemannen kommer til å signere en ny kontrakt med katalanerne.

QPR og Harry Redknapp trenger en ny spiss, ifølge manageren, men han mener det også må et mirakel til for at klubben skal kunne signere noen nye.

Tottenham skal være villig til å kvitte seg med keeperstjernen Hugo Lloris, melder londonavisen The Sun. Prislappen er på 25 millioner pund. Stødige keepere er mangelvare i toppfotballen og flere klubber er nok interessert.

Chelsea sender trolig talentfulle Islam Feruz på lån til Ole Gunnar Solskjærs gamle klubb, Cardiff. 19-åringen skal møte med waliserne mandag.

Liverpools Steven Gerrard er på vei til den amerikanske fotballigaen og veteranen skal angivelig ha takket nei til et tilbud verdt 18 millioner pund i Qatar. Gerrard forlater Liverpool etter den inneværende sesongen.

Liverpool håper at tre millioner pund er nok til å gjøre Divock Origi klar for spill allerede i vinter. Klubben kjøpte den lovende spissen i sommer, men leide ham i utgangspunktet tilbake til franske Lille for hele denne sesongen.

Sheffield Wednesday-keeper Kieran Westwood har blitt koblet med en overgang til Liverpool, men 30-åringen sier han trives godt der han er.

En rekke Premier League-klubber har snust på tyske Marco Reus, men nå ser det ut til at Real Madrid ligger best an i kampen om angrepsspilleren.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.