RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mandagens Premier League-rykter

IKKE TIL SALGS: Premier League-klubbene kan glemme Karim Benzema.
IKKE TIL SALGS: Premier League-klubbene kan glemme Karim Benzema. Foto: Cristina Quicler (Afp / NTB scanpix)
Dette kan Premier League-klubbene bare glemme.

Arsenal, Chelsea og Manchester City er tre klubber som alle skal ha vist interesse for Barcelonas Sergio Busquets. Denne interessen skal nå ha ført til at den spanske klubben vil tilby 26-åringen ny kontrakt (Star).

Karim Benzema er en annen La Liga-spiller som stadig kobles med klubber i Premier League, men Real Madrid har det gjort det klart at den franske spissen ikke er til salgs - under noen omstendigheter (Star).

Darren Fletcher er trolig ferdig i Manchester United. West Ham skal være interessert og håper å sikre spilleren før vinduet stenger (Goal).

Callum McManaman er på vei tilbake til Premier League. Tony Pulis i West Bromwich legger 4,5 millioner pund på bordet for Wigan-spilleren (Mirror).

Juan Cuadrado står på Chelseas ønskeliste, mens den blå klubben skal ha fått flere bud avslått av Fiorentina. Douglas Costa er en annen spiller Jose Mourinho ønsker, men heller ikke Sjakhtar Donetsk vil selge (Goal).

Costa er imidlertid klar på at han ønsker seg til Chelsea (Daily Mail).

Mourinho skal angivelig føle at han mangler bredde i troppen og at dette kan koste Chelsea ligagullet denne sesongen (Independent).

Burnley-spissen Danny Ings kan være på vei til Tottenham. Londonklubben vurderer nå å legge inn et bud på den ettertraktede spissen (Mirror).

Nani har vært utlånt fra Manchester United til Sporting denne sesongen, men portugiseren tror fortsatt han kan ha en framtid på Old Trafford (Mail).

Nathaniel Clyne er ønsket av Manchester United og nå skal backen ha utsatt kontraktforhandlinger med Southampton, i vente på et United-bud (Mail).

Liverpool jakter fortsatt en keeper og nå skal klubben angivelig kikke nærmere på Adam Bogdan fra Ungarn. Bogdan storspilte for Bolton mot nettopp Liverpool i FA-cupen lørdag og det skal ha pirret Liverpools interesse (Mail).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

Våre bloggere