Gå til sidens hovedinnhold

Mandagens Premier League-rykter

Kan denne mannen erstatte Edwin van der Sar på Old Trafford?

* Hvem skal erstatte Edwin van der Sar i Manchester United? Ben Foster? Thomaz Kuszczak? Ikke ifølge The Sun. CSKA Moskva-keeperen Igor Akinfeev er mannen, skriver avisen. Akinfeev har allerede vært en klassekeeper i mange år og er tidenes yngste landslagsspiller for Russland.

* Daily Star skriver at Manchester United betalte 100 000 euro til hver av foreldrene til supertalentet Paul Pogba da storklubbene hentet ham fra Le Havre. Den franske klubben har siden klaget United inn til Fifa.

Nyhet: Lever Langoddsen, Tipping og Lotto på mobilen!

* Henri Camara - som var en av de arbeidsledige fotballspillerne Nettavisen skrev om før helga - skal være aktuell for Portsmouth på ettårskontrakt. (Daily Mirror)

Les mer om Camara her!

* Wigan vurderer et annet «utlånsobjekt»: Modeste MBami fra Marseille.

* Newcastle vurderer et tredje: Marlon Harewood fra Aston Villa. Men Daily Mirror skriver nå at avtalen foreløpig er satt på vent.

- Jeg skal ingen steder! Ordene skal visst nok tilhøre Robinho og ført av pennen til en journalist i The Sun. Det har tidligere ha blitt spekulert i om en byttehandel mellom Robinho og Thierry Henry skal skje i løpet av januar-vinduet.

Lucas Neill har takket nei til å fortsette i West Ham. I stedet fortsetter australierens karriere på utlån i Atlético Madrid. (Daily Mail)

West Bromwich vil hente hjem Diomansy Kamara. Birmingham-klubben må i så fall overtale Fulham til å låne ut spissen denne sesongen. (Daily Mail)

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Reklame

Kutt den skyhøye strømregningen: Slik får du billigst og best varempumpe