Gå til sidens hovedinnhold

Mandagens Premier League-rykter

Endelig en spiss til Arsenal?

Arsenal er så fornøyd med Nicklas Bendtner at de satser mer dansk. Palermos Simon Kjær skal være høyt på ønskelisten til Arsène Wenger som ny stopperpartner til Thomas Vermaelen nesten år.

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242
(Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding)

Men Wolverhamptons Kevin Doyle får ikke Arsenal. Wolves avviser at de i det hele tatt vil vurdere å selge Doyle for de foreslåtte ti millioner pundene.

Helt fornøyd er kanskje ikke Arsenal med Bendtner likevel, siden de også vurderer å legge 22 millioner pund på bordet for Ajax-spiss Luis Suarez.

22 millioner er også beløpet Manchester City er villig til å bruke på Aston Villa-ving Ashley Young.

Bolton-forsvarer Gary Cahill innrømmer at tiden kan være moden for å bytte klubb. Arsenal, Manchester United, Manchester City og Liverpool er rapportert å være på hugget.

Senere denne uken er det duket for «show down» i Liverpool. Da skal Rafael Benítez ha en lang og god samtale med formann Martin Broughton om sin fremtid i klubben.

Sunderlands Steve Bruce vifter med sjekkheftet og vil bruke åtte millioner pund på å kjøpe ut Maynor Figueroa fra Wigan.

Tottenhams viktige sisteskanse Heurelho Gomes skadet seg i sluttminuttene under 1-0-seieren mot Bolton, og kjemper en desperat kamp for å bli frisk til det viktige oppgjøret mot Manchester City onsdag.

West Ham mener at Sør-Amerika og spesielt Argentina er stedet der man bør hente talenter, og har sendt en agent til Argentina for å tråle markedet. Det første resultatet kan bli Estudiantes-spiss Mauro Boselli.

Avram Grant går av som Portsmouth-manager etter FA-cupfinalen mot Chelsea dersom han ikke får vite hva klubbens budsjett for neste sesong blir.

Bolton rydder på loftet. Danny Shittu drar tilbake til Tyrkia for å skrive treårskontrakt med Kayserispor, mens Ivan Klasnic blir sendt tilbake til Nantes etter utlån.

Få scoringsvarsel på ditt favorittlag.

(The Sun, The Mirror, Daily Mail, London Evening Standard, BBC)

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242

(Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding)

Reklame

Tilbud: Nå får du 15 GB til kun 299 kroner i måneden