Gå til sidens hovedinnhold

Mandagens Premier League-rykter

Er dette Uniteds neste kjøp?

Milan er det siste laget som har meldt seg på i kampen om å befri Manchester City fra Carlos Tevez’ viderverdigheter. Men det er på betingelse av at argentineren får orden på temperamentet sitt.
(Daily Mirror)

Tottenham er storfornøyd med lånesoldaten Emmanuel Adebayor, men klubben innser at det neppe finnes penger til å beholde togoleseren på permanent basis med den lønnen han er vant til å få inn på konto ukentlig. Derfor har Spurs nå vendt oppmerksomheten mot Köln og Ståle Solbakkens stjernespiller Lukas Podolski.
(Metro)

Liverpool ønsker seg Swanseas kantspiller Nathan Dyer i januar for å forsterke høyresiden på midtbanen.
(Caughtoffside.com)

Albert Riera er et navn som Liverpool-supporterne kjenner igjen. Kantspilleren spiller for tiden for tyrkiske Galatasaray, men er ønsket av Sunderland.
(Daily Mail)

Roma ønsker å forsterke forsvaret sitt med Manchester Citys Stefan Savic.
(The Sun)

Blackburn er i ferd med å sende en henvendelse til Fulham for å sikre seg Andy Johnson, som ikke vil skrive nye kontrakt med London-laget.
(Daily Mail)

Vito Mannone, husker du ham? Det gjør tydeligvis ikke Arsenal-manager Arsene Wenger heller, selv om han hentet italieneren til klubben i 2005. Siden da har 23-åringen fått seks ligakamper og noen utlån. Nå krever han å bli solgt, om han ikke får førstelagsfotball snart.
(The Sun)

Chelsea og Arsenal har fått beskjed om å hoste opp 30 millioner pund dersom de vil hente Palermos midtbanestjerne Josip Ilicic.
(Daily Mail)

Manchester United har ikke sluppet inn mål de siste fem kampene, men vil likevel forsterke forsvaret med Valencias Adil Rami.
(Tribalfootball)

Tottenham-sjef Harry Redknapp har ikke helt gitt opp å hente David Beckham til klubben, men sier at siden klubben ikke kan love at han blir fast i startoppstillingen vil 37-åringen ønsker seg et annet sted.
(TalkSport)

Zenit St. Petersburg- manager Luciano Spalletti utelukker at klubben kommer til å forbarme seg over Arsenal-innbytter Andrej Arsjavin med det første.
(SPB)

Avhengig? Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).

Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere har fastpris vært i januar

Kommentarer til denne saken