God mandag!

I dag starter vi ryktebørsen i London, der Arsenal og Tottenham skal være i kamp om Real Madrids Dani Ceballos, skriver Calciomercato. Den spanske 21-åringen skal ifølge avisen være misfornøyd med tilværelsen på benken i den spanske storklubben, noe som skal ha ført til at de to londonklubbene står klare med sjekkheftet. Men det vites ikke om Real Madrid er interessert i å selge.

Arsenal skal samtidig være ute etter å signere Sevillas Steven N'Zonzi, melder AS. 28-åringen med fortid i Blackburn og Stoke skal ha hatt en krangel med Sevilla-sjef Eduardo Berizzo.

Tottenham skal på sin side være i ferd med å legge inn et bud på den 20 år gamle offensive midtbanespilleren Yusuf Yazici, melder tyrkiske Sporx. Yaziciwho spiller nå for Trabzonspor.

Schalke-stjernen Leon Goretzka skal være ønsket av en rekke storklubber, inkludert giganter som Manchester United, Arsenal og Barcelona. Nå vil den tyske landslagsprofilen ta en avgjørelse i januar om hvor han ønsker å fortsette karrieren, skriver Goal.

Everton-manager Sam Allardyce skal være ute etter Watford-spiss Troy Deeney, melder ESPN. 29-åringen skal ifølge kanalen stå øverst på ønskelisten til Big Sam i januar.

Everton-sjef Allardyce skal samtidig ha gjort det klart at han ønsker å beholde Ross Barkley i klubben, men innrømmer også at han kan ende med å selge midtbanespilleren i sommer, skriver Liverpool Echo.

Chelsea-manager Antonio Conte skal ha gitt klubbens styre klar beskjed om at de må ordne nye kontrakter til Thibaut Courtois og Eden Hazard før sommerens VM-sluttspill i Russland, skriver Express. Conte frykter storspill fra egne elever kan føre til at det blir vanskelig å beholde stjernespillerne.

Newcastles Aleksandar Mitrovic kan ende opp med å forlate klubben i januar, skriver The Chronicle. Gamleklubben Anderlecht skal være et alternativ, skriver belgiske Nieuws Blad.

Og til slutt:

Everton, West Ham og Swansea skal alle være i drakamp om Augsburg-forsvarer Daniel Opare, skriver Daily Mail. 27-åringen skal være lysten på en overgang til England.

P.S: Hvis du ikke liker å gå glipp av store nyheter anbefaler vi at du laster ned Nettavisen-sportens app. Der sender vi pushvarsel når ting skjer, og vi har som mål (og vane) å være først i Norge med fotballnyheter fra balløya.

Hvordan finne appen? Søk på NA Fotball.

Appen er tilgjengelig både i iTunes og for Android-telefoner.

Ha en fin dag!