Mens de fleste av oss allerede har pakket opp underbukser og slips som befant seg under juletreet, er det flere managere i Premier League som har et håp om at de aller mest beinharde pakkene først kommer i januar.

Liverpool skal blant annet ha fått tilbud om en oppgradering på Simon Mignolet og kan få hente den 27 år gamle PSG-keeperen Kevin Trapp i januar. Ryktet er satt ut av Metro.

Tottenham-boss Mauricio Pochettino skal også ha ambisjoner om å bruke penger etter nyttår og argentineren skal viss nok være interessert i å signere både Ross Barkley fra Everton og sin gamle elev Luke Shaw fra Manchester United, ifølge Sunday Express.

Den samme Pochettino skal for øvrig være favoritten til å erstatte Unai Emery som trener i PSG, skulle spanjolen bli fjernet fra sin stilling der, skriver Mirror.

En som ikke har fått pakker under treet er Manchester United-manager José Mourinho. Klubben skal tidligere ha hatt et ønske om å gi manageren ny kontrakt, men den siste tids resultater skal ha fått klubbledelsen til å avvente med et slikt tilbud, skriver Mirror.

Olivier Girouds framtid i Arsenal skal være usikker og den svære spissens agent skal nå være i London for å ta en alvorsprat med The Gunners om nettopp dette. Det er Mirror som melder om dette.

Manchester City-sjef Josep Guardiola skal ha sett seg ut Sjakhtar Donetsk-spiller Fred som den perfekte signering neste sommer, skal vi tro Daily Mail.

Leon Bailey i Bayer Leverkusen er en svært ettertraktet mann og nå skal Arsenal ha plassert seg foran Chelsea og Manchester United i køen for å få signert vingen, melder Mirror. Prislappen skal være 30 millioner pund.

Henrikh Mkhitaryan skal være ute i kulden hos Manchester United og armeneren blir nå koblet med et lån til Inter i januar, melder Daily Mail.

West Ham skal ha lagt inn et bud på 8 millioner pund for Bournemouths Harry Arter, men londonklubben skal ha fått dette budet avslått, skriver Express.