Gå til sidens hovedinnhold

Mandagens Premier League-rykter

Nærmere eller ikke for Liverpool?

Vi begynner denne ukas mange rykteoppdateringer med et par motstridende meldinger om Liverpools jakt på en erstatter for Philippe Coutinho:

Sky Sports mener å vite at salget av Coutinho ikke gir Liverpool noe bedre utgangspunkt for å få til en overgang for Thomas Lemar (22). TV-kanalen mener Liverpool ikke kommer til å prøve å hente Monacos offensive potet i januarvinduet.

Daily Mirror melder derimot at Lemar er nær en overgang til nettopp Liverpool, og at rødtrøyene er klare for å kjøpe fri franskmannen nå.

Samme avis påstår at Antoine Griezmann (26) vil ha 4,38 millioner kroner i ukelønn om han skal forlate Atlético Madrid. Dette kommer til å utelukke en Barcelona-overgang for den franske spissen, mens Manchester United angivelig ikke blir skremt bort av lønnskravet.

Daily Telegraph kan melde om at Liverpool prøver å framskynde overgangen til Naby Keïta (22) fra RB Leipzig.

Det er allerede klart at midtbanespilleren skal til Anfield etter sesongen. Men nå vil rødtrøyene betale den tyske klubben mer penger for at Keïta skal flytte til Liverpool allerede nå.

Mundo Deportivo mener Real Madrid sto klare til å betale en enda høyere pris for Philippe Coutinho enn det Barcelona punget ut. Katalanernes erkerival ville angivelig betale 177 millioner pund, eller nesten 1,94 milliarder kroner. Barcelona skal angivelig ha betalt 142 millioner pund for den 25-årige brasilianeren.

The Times melder at Coutinho har bidratt med 11,5 millioner pund fra egen bankkonto for å få sluttført overgangen til Barcelona.

Real Madrid sikter seg isteden inn på et par gigantoverganger fra Chelsea. Superstjerne Eden Hazard (27) er det ene overgangsmålet, mens burvokter og lagkompis Thibaut Courtois (25) er det andre. Det er Sky Sports som kommer med disse opplysningene.

Samtidig hevdes det fra samme kilde at Real Madrid legger den langvarige interessen for Tottenham-storscorer Harry Kane (24) på vent.

Midtbanespilleren Fred (24) tilhører Sjakhtar Donetsk, men han venter angivelig på en telefon fra Manchester City og manager Pep Guardiola. Det påstår i alle fall GloboEsporte.

Newcastle Chronicle kan melde om at Newcastle håper å få til en overgang for Chelseas brasilianske kantspiller Kenedy (21).

Leicester kommer stadig nærmere januarvinduets første spillerforsterkning, rapporterer lokalavisa Leicester Mercury.

Det skal dreie seg om angriperen Fousseni Diabate (22). Han er landslagsspiller for Mali og spiller til daglig i fransk Ligue 2 for Gazélec Ajaccio.

Les også

Suárez vil hjelpe Coutinho med å finne seg til rette

Les også

Rangers kjempet i kne av sensasjonslaget Golden Knights

Kommentarer til denne saken