Gå til sidens hovedinnhold

Mandagens Premier League-rykter

Denne stjernebacken kan havne i England.

En ny uke er i gang, og her er ryktene vi fant i morgentimene mandag:

Manchester City skal være i drakamp med Arsenal og Tottenham om den franske tenåringssensasjonen M'Baye Niang, som spiller for Caen, melder the Mirror.

Samtidig skal Chelsea være i kamp med Real Madrid om signaturen til Inter-back Maicon, melder Metro. Så spørs det om Maicon frivillig drar til en liga som gir ham minst to oppgjør med Gareth Bale hver sesong. Taxi for Maicon?

Chelsea er også i ferd med å renske opp i stallen. Nå kan Florent Malouda være på vei til brasilianske Santos, men foreløpig krever franskmannen for høy lønn etter hva Santos er villig til å betale, melder The Mirror.

Stoke skal være ute etter Houston Dynamos midtbanespiller Geoff Cameron, melder The Mirror. Prislappen ligger på rundt 2.2 millioner pund, noe som langt fra skremmer Premier League-klubben.

Det er tydeligvis kamp om forsterkningene før sesongen, for Everton, West Ham og QPR er alle i gang med kampen om 19 år gamle Luc Castaignos, som spiller for Inter.

Nylig hentet Liverpool den italienske spissen Fabio Borini fra Roma. Det skal ha gjort at Newcastle ante en mulighet til å hente tilbake Andy Carroll.

Liverpool skal imidlertid ha avslått Newcastles forsøk på å hente den langhårede spissen tilbake til St. James' Park på lån. Ifølge BBC var Liverpool ikke fornøyd med tilbudet fra Newcastle.

Samtidig skal Liverpool være ute etter å sirke seg Arsenals Theo Walcott. Brendan Rodgers skal vurdere et bud på 15 millioner pund for den hurtige engelskmannen, melder Daily Mail.

Birmingham-keeper Jack Butland kan komme til å forlate St Andrew’s om han ikke får mer spilletid neste sesong. Keeperen skal være på ønskelisten til nyopprykkede Southampton.

Til slutt tar vi med et Championship-rykte:

Vadim Demidov er ønsket av Ståle Solbakkens Wolverhampton. Ifølge TV 2 Sporten skal det vært konkret interesse for den tidligere Rosenborg-spilleren, både fra Ståle Solbakkens Wolverhampton og fra den tyske Bundesliga-klubben Eintracht Frankfurt.

Ha en fin dag!

Spent på hva som skjer i din favorittklubb i sommer? Nå kan du få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding - én melding hver dag, og du får instruksjoner om hvordan du avslutter abonnementet i den første meldingen).

Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar