Gå til sidens hovedinnhold

Mandagens Premier League-rykter

Er dette Liverpools nye førstekeeper?

Overgangsvinduet er stengt, noe som medfører at ryktene er langt færre enn for noen uker siden. Uansett, her er ryktene vi fant mandag.

Atletico Madrid-angriper Adrian Lopez skal være usikker på om han ønsker å signere ny kontrakt med den spanske toppklubben. Det setter fart på ryktene om at han ønsker en overgang til engelsk fotball. Tottenham og Arsenal har vært koblet til Lopez, men må uansett vente til januar om de ønkser å knytte ham til seg.
Kilde: Metro

Everton-spiller Marouane Fellaini har hatt en fantastisk åpning på sesongen. Den hårfagre 24-åringen skal nå ha avslørt overfor den belgiske avisen Het Nieuwsblad at han har planer om å forlate Everton. «Jeg har nettopp startet min femte sesong i Everton, og denne sesongen blir en av de siste. I januar, eller etter sesongen, vil jeg dra til en annen klubb eller liga», skal belgieren ha uttalt. Fortsetter han i samme i form som hittil i sesongen vil det neppe bli et problem å finne seg en ny klubb.
Kilde: Het Nieuwsblad

Everton skal også være interessert i å låne ut stortalentet Ross Barkley til Sheffield Wednesday, slik at han får verdifull matchtrening.
Kilde: Daily Mail

Den engelske avisen The People, som tidligere har truffet blink på flere overgangsrykter, hevder at Arsenal kommer til å gjøre alt for å sikre seg Everton-back Leighton Baines når vinduet åpner i januar. Også Manchester United har vært koblet til engelskmannen.
Kilde: The People

Fulham skal være ute etter den greske veteranen Giorgos Karagounis, som nylig forlot Panathinaikos etter at kontrakten hans utløp. Martin Jol ønsker å styrke stallen etter at Clint Dempsey forlot Fulham til fordel for Tottenham.
Kilde: Talksport

Liverpool begynner å bli lei blemmene til Pepe Reina, og skal nå ha Borussia Mönchengladbach-keeper Marc-Andre ter Stegen på ønskelisten. 20-åringen er regnet som en av de mest talentfulle keeperne i verden, noe FM-spillere trolig vil skrive under på.
Kilde: The Mirror

Paris Saint-Germain skal være ute etter å hente Chelsea-back Ashley Cole i januar. Engelskmannen har fortsatt ikke skrevet under på ny kontrakt med londonklubben.
Kilde: Teamtalk

Tottenham-spiller Jermaine Jenas blir trolig lagkamerat med tidligere Brann-spiller Rodolph Austin. Jenas skal nemlig være langt unna planene til André Villas-Boas, og nå skal han være på vei til Leeds på lån.
Kilde: Metro

Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere er fastpris enn spot