Gå til sidens hovedinnhold

Mandagens Premier League-rykter

Seks stjernespillere skal være aktuelle for engelsk storklubb.

Hei og velkommen til en rykende fersk utgave at Nettavisens ryktebørs.

Det er mandag, vanligvis den roligste dagen ryktemessig, men noe snadder har vi til dere.

Vi starter i Manchester, der det ryktes at David Moyes & co. vil bruke sommeren på å hente hele seks spillere før neste sesong. Den ikke alltid så seriøse nettsiden Caughtoffside har listet opp seks mulige navn: Toni Kroos, Pedro, Ezequiel Garay, Luke Shaw, William Carvalho og Alvaro Morata skal alle være ønsket på Old Trafford. Det hadde vel i så fall blitt en brukbar sommer i Manchester.

Tottenham-sjef Tim Sherwood vil forsterke laget, og nå har han sett seg ut Red Bull Salzburgs senegalesiske ving Sadio Mane som en ideell signering. Men Sherwood får kamp om beinet. 21-åringen skal nemlig også være ønsket av Chelsea, Manchester City og Newcastle.

Den rike, tyrkiske klubben Besiktas skal være på tokt i Premier League. Nå er de ute etter å hente Tottenham-stopper Younes Kaboul etter sesongen. Besiktas har Kaboul som førstevalg etter at de mislyktes i jakten på Manchester United-kaptein Nemanja Vidic.

Napoli vil også hente en Premier League-stopper, og nå skal Arsenal-kaptein Thomas Vermaelen være en aktuell mann. Vermaelen er ikke med i planene til Arséne Wenger.

En som skal være med i planene til Wenger, er Standard Liege-spiss Michy Batshuayi. Belgieren skal også ha vært ønsket av Tottenham, men er nå mest aktuell for en tur til Emirates når vinduet åpner. Spørsmålet er som alltid: Betaler Wenger det som kreves?

Vi holder oss i London, der den tidligere Chelsea-spilleren Salomon Kalou har røpet at han avslo et tilbud fra Arsenal i januar. 28-åringen hadde muligheten til å forlate Lille, men valgte å bli i Frankrike.

Everton skal være ute etter to Manchester City-spillere. Roberto Martinez ryktes nemlig å være meget interessert i å hente duoen Jack Rodwell og Javi Garcia når vinduet åpner. Begge er ute i kulden på Etihad.

Liverpool tenker lenger frem i tid, og nå skal de være ute etter Barcelonas vidunderbarn Lee Seung-Woo (16). Sør-Koreaneren skal være den beste eleven i det berømte La Masia-akademiet, og Liverpool skal være desperate etter signaturen hans.

Til slutt tar vi med et lite kapteins-rykte. Manchester United-manager David Moyes hinter nemlig om at Wayne Rooney blir hans kaptein neste sesong. Hvis Moyes fortsatt er United-sjef, vel å merke.

Ha en fin dag, folkens!

Kilder: BBC, Sky Sport, Sportinglife, Caughtoffside, Talksport, Marca

Reklame

Black Friday-pris på Garmin-favoritten fenix 5 Plus

Kommentarer til denne saken