RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Sadio Mané har forlatt Senegals landslagstropp etter å ha slått opp en tidligere skade. Det er dårlig nytt for Liverpool.
Sadio Mané har forlatt Senegals landslagstropp etter å ha slått opp en tidligere skade. Det er dårlig nytt for Liverpool. Foto: David Klein (Pa Photos)

Mané sendt hjem fra landslagsoppdrag med ny skade

Sadio Mané har forlatt Senegals landslagstropp etter å ha slått opp en tidligere skade. Det er dårlig nytt for Liverpool.

Den eksplosive kantspilleren har slitt med en hamstringskade i høst, men var endelig tilbake da Liverpool slo West Ham 4-1 før landslagspausen.

I Liverpool-leiren ønsket man å følge Manés helsetilstand nøye, og en egen fysioterapeut fra Merseyside-klubben ble sendt med 25-åringen til Senegal.

Mané var sentral da Senegal sikret VM-billett med 2-0 mot Sør-Afrika, men søndag kveld kom meldingen Liverpool-fansen fryktet. Senegals fotballforbund skriver at Mané nå returnerer til Liverpool for å bli helt skadefri etter å ha fått kjenning med en tidligere skade.

Lokalavisen Liverpool Echo forstår det slik at det er hamstringskaden som Mané pådro seg under forrige landslagsperiode, som nå er slått opp igjen.

Liverpools neste seriekamp er mot Manés tidligere klubb Southampton 18. november.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere