*Nettavisen* Sport.

Manglerud vil ha Riise

Foto: (Scanpix)

Lillesøsteren til John Arne og Bjørn Helge Riise har også fotballgener. 16-åringen er høyaktuell for 1. divisjonslaget Manglerud Star.

07.02.06 12:55

- Hun har vært på tre treninger og kommer antakeligvis til å skrive under for oss. Camilla er ung, så om hun sklir rett inn på laget, vil tiden vise, sier trener Håkon Grøttland til TV 2 Nettavisen.

Camilla Riise har tidligere spilt for Skarbøvik og Sportsklubben Herd, og har trent med 1. divisjonsklubben Fortuna Ålesund. Nå har 16-åringen flyttet fra Sunnmøre til Bekkestua for å begynne på Norges Toppidrettsgymnas (NTG). Og hun har lært mye av sine storebrødre.

- Bjørn Helge har lært meg mye teknikk, mens John Arne har lært meg å skyte. Jeg har absolutt lært mye av brødrene mine og jeg har mye, takket være dem, utviklet en meget god skuddfot, og teknikken begynner også å bli veldig god. Det er nok disse to kvalitetene som er min styrke som fotballspiller, forteller 16-åringen til Nordstrands Blad.

Trener Grøttland er full av lovord.

- Det synes at Camilla kommer fra en spesiell fotballfamilie; hun har bra motor, to gode føtter, bra skudd - om enn ikke på John Arnes nivå, og er en frekk spiller med gode dribleferdigheter.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.