*Nettavisen* Sport.

Mannefall for Hareide

Foto: (SCANPIX)

Fire spillere har meldt forfall til vennskapskampen mot Costa Rica i morgen. Sjekk den oppdaterte troppen her.

23.05.05 11:04

Vennskapskampen mot Costa Rica er «generalprøven» før den uhyre viktige VM-kvalifiseringskampen mot Italia på Ullevaal 4. juni.

Men så langt har fire spillere meldt forfall. Azar Karadas, Jo Tessem, Kjetil Wæhler og Alex Valencia har alle gitt beskjed om at de ikke kan spille landskampen mot lilleputtnasjonen.

Inn i troppen er Jan Kjell Larsen, Bård Borgersen og Bengt Sæternes kommet.

Fra 2. divisjon til landslaget
Jan Kjell Larsen fra FK Haugesund var den store overraskelsen da Åge Hareide søndag kveld tok ut nye spillere til kampen mot Costa Rica.

- Du kan trygt si at dette kom overraskende på meg. Jeg er veldig godt fornøyd med at de tar meg med selv om jeg spiller i 2. divisjon, sa 22-åringen til Haugesunds Avis, kun ti minutter etter at han selv hadde fått den gledelige telefonen.

Larsen er tatt med som troppens tredje keeper i tillegg til Espen Johnsen og Thomas Myhre. Han kom med siden Erik Holtan pådro seg en skade i kampen mot Viking søndag kveld.

- Det blir veldig spesielt dette å spille 2. divisjonskamp én dag, for så å få beskjed om å pakke bagen og bli med A-landslaget dagen etter. Jeg har ikke forventninger om å få spille, men det er veldig kjekt å få være med på landslagssamling igjen. Dette gleder jeg meg til, sier Larsen.

Det ble fem endringer i Norges landslagstropp til kampen mot Costa Rica seint søndag kveld. Kampen spilles for øvrig tirsdag 24. mai klokka 19.35 på Ullevaal stadion.

Forfall:

Kjetil Wæhler, Vålerenga
Alex Valencia, Start
Azar Karadas, Benfica
Erik Holtan, Odd Grenland

Nye spillere:

Bård Borgersen, Start
Jan Kjell Larsen, Haugesund
Bengt Sæternes, Brann

Norges tropp:

Keepere: Espen Johnsen, Jan Kjell Larsen og Thomas Myhre

Utespillere: Martin Andresen, Andre Bergdølmo, Bård Borgersen, Brede Hangeland, Kristofer Hæstad, Jon Inge Høiland, Steffen Iversen, Frode Johnsen, Marius Johnsen, Raymond Kvisvik, Tommy Svindal-Larsen, Claus Lundekvam, Morten Gamst Pedersen, Jan Gunnar Solli, Bengt Sæternes og Ole Martin Årst

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag