RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Maradona: - Med Platini blir det en farse

KRITISK: Diego Maradona mener Det internasjonale fotballforbundet ikke vil bli ledet på en bedre måte under den nåværende UEFA-presidenten.
KRITISK: Diego Maradona mener Det internasjonale fotballforbundet ikke vil bli ledet på en bedre måte under den nåværende UEFA-presidenten. Foto: Andreas Solaro (Afp / NTB scanpix)
Hevder UEFA-presidenten har altfor tette bånd til Sepp Blatter.

Den tidligere superstjernen Diego Maradona hadde lite til overs for avtroppende FIFA-president Sepp Blatter og har ingen tiltro til UEFA-president Michel Platini heller.

Franske Platini ønsker å overta etter Sepp Blatter som sjef for Det internasjonale fotballforbundet (FIFA).

- Jeg er helt ute av det takket være at en som het Blatter stengte alle dører for meg, er Maradona sitert på i TV-stasjonen PiuEnne fra Napoli.

- Men jeg er ingen tyv. Blatter gjorde mye skade for fotballen, og med Platini blir det en farse. De later som de opptrer separat, den ene i FIFA og den andre i UEFA, men i realiteten er de side om side med hverandre, sier Maradona i et intervju med Corriere dello Sport.

- Hvis vi vil ha et nytt FIFA, så kan vi ikke stemme for Platini som alltid har stått Blatter nær. Det var Blatter som lærte Platini å stjele, sier han.

54 år gamle Maradona sier at han har gjort en avtale med Prins Ali fra Jordan. Prinsen ønsker også å bli ny president i FIFA.

- Hvis han skulle vinne valget så blir jeg hans visepresident, hevder Maradona. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere