*Nettavisen* Sport.

Maradona: - Tok du feil pille, Pelé?

Foto: AP/Scanpix

Argentineren kaster seg inn i debatten om Lionel Messi og Neymar.

02.12.11 09:06

Onsdag gikk den brasilianske fotballegenden Pelé ut å hevdet at stortalentet Neymar var bedre enn selveste Lionel Messi.

- Hvis man sammenligner deres individuelle kvaliteter, synes jeg at Neymar er mye bedre og mer komplett, sa Pelé til Globoesporte.

- Feil pille
Uttalelsene har imidlertid fått en annen fotballegende til å reagere, nemlig Diego Maradona. Argentineren går hardt ut mot brassen.

- Han må ha tatt feil pille. Han må ha tatt kveldspillen i stedet for morgenpillen, sa Maradona på en pressekonferanse.

- Han må være forvirret og vet nok ikke hva han sier, sier den tidligere Napoli-spilleren om Pelés utsagn.

Lionel Messi har de siste sesongene bevist mye med sitt Barcelona og den lille magikeren blir av mange regnet som verdens beste fotballspiller.

- Bytt doktor
Neymar på sin side blir sett på som et stort talent, men til tross for en rekke spekulasjoner de siste tiden, spiller han fortsatt for Santos i hjemlandet.

Klubber som Real Madrid, Barcelona, Chelsea og AC Milan har alle blitt koblet til unggutten, men enn så lenge har han altså ikke fått bevist sine kvaliteter på det aller høyeste nivået.

- Jeg foreslår at Pelé tar riktig medisin før han uttaler seg neste gang. Jeg mener han også burde benytte doktor, sier Maradona, som tydeligvis mener Messi er den beste av de to spillerne.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.