RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Maradona: - Unnskyld, England

Sist oppdatert:
Diego Maradona ber engelske fotballfans om unnskyldning.

Maradona, av mange ansett som tidenes beste fotballspiller, er ikke spesielt godt likt i England. Grunnen til det er selvfølgelig det berømte målet mot England i kvartfinalen av fotball-VM i 1986, da han scoret med hånda – eller med Guds hånd - som han selv omtalte det som.

- Kan ikke endre
Den 47 år gamle tobarnsfaren har aldri tidligere bedt om unnskyldning for jukset, men i et stort intervju The Sun gjør han endelig det:

- En supporter kom bort til meg i helgen og ba meg om en autograf. Han sa jeg var en legende. Det gjorde meg veldig glad. Dere er så høflige på tross av alt som har vært mellom våre land. Hvis jeg kunne bedt om unnskyldning og gått tilbake og endre historien, så ville jeg ha gjort det. Men målet er fortsatt et mål, Argentina ble verdensmestere og jeg var den beste spilleren i verden. Jeg kan ikke forandre historien. Alt jeg kan gjøre er å gå videre, sier han.

Maradona, som fikk med seg både Manchester United-Tottenham og Arsenal-Newcastle i FA-cupen under sitt besøk, avslørte også at han har hatt uformelle samtaler med sine rådgivere med tanke på å jobbe i England.

- Men jeg har ikke kommet hit for å fjerne managere i Premier League, sier han.

- Beckham er ikke stor
Maradona langet i intervjuet også ut mot David Beckham og Ashley Cole.

- Beckham er en hyggelig mann, og jeg er sikker på at han vil nå 100 landskamper for England. Men han er bare en god spiller, ikke noe mer. Han har et godt langskudd, men han er ingen stor spiller. Det er hundrevis av beckhamer som spiller fotball over hele verden. Når det gjelder Cole, så må han vise at han kan glemme jenter og konsentrere seg om fotball.

Cole har måttet tåle mange ufine avisoppslag i England de siste dagene på grunn av hans angivelige sidesprang.

Klikk her for flere fotballnyheter
Her får du full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter sendt til deg på mobilen din? Send SPORT til 1984. Tjenesten koster 2,- per melding.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere