RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: MAXI FAILLA (AFP/SCANPIX)

Maradona får ikke sparken

Sist oppdatert:
Klar tale fra fotballpresidenten.

Argentinske medier har gitt klar beskjed om at Diego Maradona bør få sparken som landslagssjef, men det kommer ikke på tale.

Det bekrefter den argentinske fotballpresidenten Julio Humberto Grondona. Den argentinske legenden får nå full støtte fra sin arbeidsgiver til tross for den smertefulle VM-exiten med 0-4 for Tyskland.

- Maradona er den eneste personen i landet som kan gjøre akkurat som han vil, sier presidenten i et intervju med TV-kanalen Channel 3.

Har kontrakt
Grondona, som har vært sjef for fotballforbundet i hjemlandet i mer enn 30 år, understreker videre at bare én mann avgjør landslagssjefens framtid: Diego Maradona selv.

- Denne avgjørelsen ligger fullt og helt på Maradona, han har fortsatt kontrakt med oss, sier Grondona.

Selv har legenden vært meget sparsommelig med å kommentere sine egne planer etter VM-exiten. Det lille han har sagt, kan tyde på at 49-åringen sterkt vurderer å trekke seg.

- Det er det. Jeg er ferdig. Jeg ga alt jeg kunne, skal Maradona ha sagt da han tidligere denne uken ankom hjemlandet ifølge nettstedet goal.com.

Berg-og-dalbane
Umiddelbart etter nederlaget for Tyskland, var han imidlertid ikke avvisende til å fortsette trenergjerningen.

- Nei, jeg har ikke tenkt på å slutte her og nå. Vi får se hva som skjer. Jeg må sjekke med familien og mine spillere først, sa han da.

Diego Maradonas tid som argentinsk landslagssjef har vært en sportslig berg-og-dalbane. I VM-kvalifiseringen ble han kritisert for svake resultater, men klarte med et nødskrik å kvalifisere hjemlandet til sluttspillet.

I Sør-Afrika snudde vinden – også sportslig – inntil braktapet for Tyskland. (ANB)

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere