RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Maradona nektet adgang til Maracana

Diego Maradona får ikke så hjertelig mottakelse overalt i Brasil. Han hevder at han ikke slapp inn på Maracanã da han ville se Argentina møte Bosnia.
Diego Maradona får ikke så hjertelig mottakelse overalt i Brasil. Han hevder at han ikke slapp inn på Maracanã da han ville se Argentina møte Bosnia. Foto: Rickey Rogers (Reuters)
Diego Maradona hevder ikke fikk se Argentinas VM-kamp mot Bosnia.

Dagen etter at Brasils største fotballikon Pelé fortalte at han satt fast i trafikkø og måtte høre første omgang av Brasils 0-0-kamp mot Mexico på radio, måtte hans evige rival om tittelen «verdens beste noensinne» selvsagt overgå ham.

Argentinas største spiller fortalte nemlig at han møtte stengte porter da han ville se sine landsmenn live. 53-åringen jobber som TV-ekspert under VM, men det var som privatperson han ville se kampen for å heie på laget.

– Jeg slapp ikke inn på kampen, så jeg måtte dra tilbake til hotellet og se annen omgang på TV. Jeg gjorde alt jeg kunne, men de ville ikke slippe oss inn, sa han til TyC Sports.

– Noen sa bare nei, at det var umulig. Jeg håper dette problemet blir løst, for jeg ønsker å se Argentina flere ganger, sa Maradona.

– Det er en ting ikke å være i stand til å komme seg til en kamp, en annen å bli nektet adgang. Når det finnes godvilje, slipper jeg inn. Er det ikke godvilje, er det bedre å glemme det og reise til hotellet. Det gjorde jeg.

En talsperson for FIFA sa at man ikke var klar over noe problem med Maradona.

– Vi har ikke fått noen rapport om det. Jeg har lest nyhetsartikkelen, og vi har dobbeltsjekket. Så lenge han har akkrediteringen og benytter rett inngang burde det ikke være noe problem, sa talspersonen.

– Kanskje han prøvde å komme inn et sted han ikke hadde adgang.

Argentinas neste VM-kamp er mot Iran i Belo Horizonte lørdag. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere