RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Maradona synes synd på Tevez

(AFP/Scanpix)
Diego Maradona får vondt i sjela av måten Manchester City har behandlet landsmannen Carlos Tevez.

Tevez har ikke spilt for City siden han havnet i klammeri med manager Roberto Mancini i mesterligakampen mot Bayern München 27. september. Tevez skal ha nektet å bli byttet inn på Allianz Arena – hvorpå en rasende Mancini gjorde det klart at Tevez har spilt sin siste kamp under hans ledelse.

Denne uken ble det i tillegg klart at argentineren må betale en bot tilsvarende fire ukelønner for opptrinnet.

- Gjør vondt
Det siste har ikke Diego Maradona noen problemer med å akseptere, men der stopper også legendens forståelse for reaksjonen fra City-ledelsen.

- Det gjør vondt å se på dette både som fotballspiller og menneske, sier han til nettstedet Sport 360.

- Hvis de ønsker å gi ham en bot er det greit, men ikke stopp ham i å spille fotball. Det verste man kan gjøre mot en spiller er å hindre vedkommende i å spille fotball, tilføyer Maradona.

50-åringen, som i øyeblikket er trener for Al Wasl i De forente arabiske emirater, følger det som skjer i Manchester City tett. Ikke minst fordi svigersønnen Sergio Agüero har blitt en av klubbens store nøkkelspillere.

- Manchester City gjennomgår en revolusjon akkurat nå, akkurat som Abramovitsj gjorde i Chelsea, og jeg er glad for at det skjer, sier Maradona.

Stolt av Agüero
Svigersønnen er han mektig imponert og stolt over.

- Agüero er en av de beste spissene i verden akkurat nå, og han leverer strålende i kamp etter kamp, fastslår den argentinske legenden.

Overkjøringen av selveste Manchester United sist søndag fikk han naturligvis med seg. Sett med United-øyne mener Maradona det må karakteriseres som et arbeidsuhell.

- Alex Ferguson og Man United begikk i selvmord. Det var en tøff dag for Ferguson, og United, og de fikk tre mål mot seg nesten på overtid. Det kan skje et hvert lag, det skjer i fotballen, analyserer han. (ANB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere