RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Maradonas mareritt

Sist oppdatert:
I et magasinintervju snakker Diego Maradona om sine fem måneder på psykiatrisk klinikk. - Det var et mareritt, sier den tidligere fotballguden.

Familien har kjempet for å få ham til å bli i Argentina, men denne uken reiste Maradona til Cuba for videre behandling for sin kokainavhengighet.

Maradona ble lagt inn på sykehus med store hjerteproblemer da han besøkte hjemlandet i mars. Han var lenge i livsfare mens han lå på sykehus, men frisknet til og ble overført til en psykiatrisk privatklinikk.I onsdagens utgave av magasinet Gente fortalte han om tiden der, blant annet at han måtte skru opp lyden på TV’n svært høyt for å overdøve medpasientenes skrik.

- En gang, da jeg nektet å ta medisin, ble jeg spent fast på armer og ben for å ligge stille så de kunne gi meg sprøyten. Jeg får lyst til å gråte når jeg forteller dette, for selv legene behandlet meg som en gal mann, sa han.

Han fortalte også at han opplevde tøffe abstinenssymptomer som forårsaket «en stor del angst, nerver og plager». Maradona insisterte på at han ikke har brukt narkotika etter at han var på klinikken, men sa at han fortsatt ikke er kommet over rusavhengigheten.

- De som sier man bare kan slutte, lyver. Det er en kamp hver dag, sa han.

Rett etter sin ankomst til Cuba ble Maradona lagt inn på en statlig drevet klinikk. Der får han ikke forlate området og besøkskontrollen er meget streng.

- Jeg tror det blir bedre enn i Argentina. Hit drar jeg av egen fri vilje, og jeg vil akseptere reglene. Jeg vil bli frisk, og med hjelp fra mine døtre tror jeg at jeg kan klare det. Jeg trenger at de kommer på besøk, sa fotballegenden.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere