RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Maradonas massebønn hjalp ikke

Foto: EPA/Scanpix
Sist oppdatert:
Brasil sikret VM-plassen da de knuste Argentina på bortebane.

ARGENTINA - BRASIL 1-3:
Diego Maradonas mannskap har ikke imponert i VM-kvalifiseringen hittil, og presset på landslagssjefen har vært stort den siste tiden. På Argentinas torsdagstrening gjennomførte Maradona en massebønn med landslaget. Et tegn på at Argentina kanskje trenger hjelp fra høyere makter for å komme på rett spor igjen.

Og Argentina startet best mot Brasil. Men selv om Argentina var det førende laget fra start, var det Brasil som først skulle få tellende resultat. Lionel Messi hadde en god avslutning, men uten at ballen fant veien til nettmaskene.

Det gjorde derimot Brasil. På sitt første besøk i Argentinas felt tok Brasil ledelsen. Luisao headet bortelaget i føringen, og sjokkerte hjemmelaget, så vel som publikum.

Nyhet: Lever Langoddsen, Tipping og Lotto på mobilen!

Likevel var Argentina nær ved å få utligningen to minutter senere, men Maxi Rodriguez fikk ikke fotbal på Juan Sebastian Verons frispark.

Der Argentina slet, var Brasil uhyre effektive. For etter en halvtime doblet bortelaget ledelsen. Maicons avslutning på Kakas innlegg ble reddet av Mariano Andujar, men Luis Fabiano var årvåken på returen, og sørget for 2-0.

Begge lag hadde flere sjanser før hvilen, men ingen lyktes i å score.

Etter hvilen klarte Argentina endelig å få hull på byllen. Midtbanespilleren Jesus Datolo overlistet Brasils keeper Julio Cesar med et langskudd.

Argentinas håp varte likevel ikke lenge. For da Fabiano kontret inn 3-1, var seieren på mange måter sikret for Brasil.

Brasil kvalifiserte seg dermed til VM i Sør-Afrika neste sommer, mens Argentina nå må sørge for å holde fjerdeplassen de nå innehar. Luken ned til playoff-plassen er på to poeng.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere