Sandefjord har signert den andorranske forsvarsspilleren Marc Vales. Spilleren ankommer Sandefjord etter et opphold i den finske fotballklubben Seinäjoki.

Den finske klubben har bekreftet overgangen på sine Twitter-sider.

- Jeg er utrolig glad for denne overgangen. Jeg vet at situasjonen ikke er den beste i Sandefjord, men jeg kjenner treneren og tror på prosjektet. Det kommer til å bli en fin utfordring, og forhåpentligvis kan vi oppnå målet sammen, sier Vales til Nettavisen.

28-åringen kjenner Sandefjord-trener Martí Cifuentes fra deres opphold sammen i klubben Hospitalet i 2015/2016-sesongen.

Les mer: Østigårds bønn: - Jeg er veldig klar, det er ingen unnskyldning at jeg er 18 år

- Jeg er en veldig intens spiller, en sterk forsvar, god i lufta og som liker å spille med ballen i beina. Jeg håper jeg kan vise alle mine ferdigheter i Norge, sier Vales.

Vales har en innholdsrik karriere, og har vært innom flere klubber. Blant dem er C-laget til Real Madrid i 2012/2013-sesongen, der han fikk 13 kamper.

Under sitt opphold i Real Madrid var Vales flere ganger med på førstelagstrener sammen med daværende Madrid-hovedtrener José Mourinho.

- Jeg spilte på tredjelaget og fikk lov til å trene med førstelaget en del ganger. José Mourinho var veldig nær de unge spillerne. Og så hadde man fantastiske spillere. Cristiano Ronaldo, Marcelo, Iker Casillas .. du kan bare forestille deg det, sier Vales.

Han har også vært innom B-laget til den gamle stormakten Real Zaragoza, og har siden 2016 spilt i den finske toppdivisjonen.

Han debuterte for det andorranske landslaget som 17-åring i 2008, og står med 51 landskamper for Andorra.