Marca: - Kun et tidsspørsmål før Benítez må gå

REALT MARERITT: Rafael Benitez og Real Madrid opplevde at marerittet ble virkelig i hjemmekampen mot Barcelona lørdag kveld.

REALT MARERITT: Rafael Benitez og Real Madrid opplevde at marerittet ble virkelig i hjemmekampen mot Barcelona lørdag kveld. Foto: Sergio Perez (Reuters / NTB scanpix)

Mener Real Madrids trener er på vei ut.

Rafael Benítez får det glatte lag i spanske medier etter 0-4-tapet mot Barcelona lørdag.

Den spanske avisen Marca er de som går lengst i karakteristikken av spanjolens innsats som Real Madrid-trener. Avisen hevder det kun er et tidsspørsmål før spanjolens tid i klubben er omme.

Oppgaven var knalltøff for Benítez da han tok over for Carlo Ancelotti, og kritikerne fikk vann på mølla etter stortapet i El Clásico.

Uortodoks taktikk

Benítez, som er kjent for å organisere sine lag godt defensivt, valgte en annen taktikk fra start mot Barcelona.

Den defensivt anlagte midtbanespilleren Casemiro har som regel blitt prioritert på for hovedstadslaget, men lørdag valgte Benitez å starte med offensive James Rodríguez sammen med Luka Modric og Toni Kroos.

Den planlagte kampplanen feilet og har vært gjenstand for hard kritikk i etterkant av tapet. Real Madrid har nå to strake tap i La Liga.

Opp til Florentino Pérez

Benítez' fremtid er det Real-president Florentino Pérez som bestemmer.

Presidenten, som har ansatt og sparket mange managere de siste årene, fikk også høre det fra tribunen mot Barcelona og mange mener at presidenten bør fratre fra sin rolle.

Sergio Ramos ville ikke kritisere verken Benítez eller Perez etter tapet.

- Nå er det viktigere enn noen gang at vi står sammen med treneren og presidenten, sa han til spanske reportere. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.