RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mareritt i Riise-debut

Foto: sCANPIX
Sist oppdatert:
Bjørn Helge Riise scoret i sin første ligastart – men i feil mål.

TOTTENHAM-FULHAM 2-0: Det ble så definitivt ikke som han hadde håpet, Bjørn Helge Riise. Endelig fikk han sin Premier League-debut, etter to korte innhopp tidligere i sesongen, men bidraget vil bare gå inn i feil minnebøker.

En time var spilt da Tottenham fikk frispark. David Bentley skrudde lærkula, Riise var i veien, ballen forandret retning, og Mark Schwarzer var sjanseløs. Stort bedre var det ikke på førstemålet, Schwarzer rotet i feltet, Riise maktet ikke å klarere, og Peter Crouch kunne enkelt dytte inn foran en Chris Smalling som fortsatt drømte om United-kontrakten han hadde undertegnet tidligere på dagen.

2-0, game set og match for Tottenham, som beholder grepet om den fjerde og siste plassen i neste års Champions League-turnering.

Roy Hodgson ville likevel ikke kritisere debutanten sin etter kampen.

- Vi var uheldige med andremålet.

- Jeg synes vi gjør en bra jobb i andreomgangen, og at kampen jevner seg ut, sier Fulham-manageren til Sky Sports.

Om Riise går hjem og depper, er det definitivt en som ikke gjør det: Gareth Bale tok endelig sin første seier i en Premier League-kamp han har startet – og det i sitt 23. forsøk! (Den herværende journalist takker observante lesere for å ha gjort ham oppmerksom på tidligere, unøyaktige formulering.)

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere