RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Marerittet fortsetter for Dæhli

UTELATT: Mats Møller Dæhli var nok en gang utelatt fra Cardiff-troppen.
UTELATT: Mats Møller Dæhli var nok en gang utelatt fra Cardiff-troppen. Foto: Terje Pedersen (NTB scanpix)
Mats Møller Dæhli og Magnus Wolff Eikrem nok en gang utelatt fra Cardiff-troppen.

Mats Møller Dæhli og Magnus Wolff Eikrem satt igjen hjemme da Cardiff spilte 0-0 borte mot Birmingham i mesterskapsserien lørdag.

Dermed er det nå spilt fem Cardiff-kampen uten norsk spilletid. I de tre siste har ingen av de to engang vært på benken. Eikrem har ennå ikke spilt under manager Russell Slade, som kom inn da Ole Gunnar Solskjær fikk sparken.

For Dæhli er kurven dalende. Han fikk sjansen tidlig under Slade, men har nå havnet helt ute i kulda.

Tidligere i uka fikk Slade spørsmål om den norske duoen på en pressekonferanse. Der svarte han at Eikrem trolig forlater klubben i januar, men at klubben ønsker å beholde Dæhli.

Fortsatt venter Cardiff på sin første borteseier denne sesongen. Borte mot Birmingham tok laget sin femte uavgjort på fremmed gress. De fire øvrige forsøkene har endt i tap.

Tettey-tap
Én nordmann som derimot fikk tillit var Alexander Tettey. Norwich har ikke vært i form den siste tiden. Borte mot et annet formsvakt lag, Nottingham, endte det i tap. Norwich ledet lenge, men Brit Assombalonga og Michal Antonio sørget med hver sin sene scoring for at det endte 2-1 til Nottingham.

Tettey spilte hele kampen sentralt på midtbanen og rakk i løpet av kampen å få gult kort.

Joshua King er uaktuell for Blackburn på grunn av en ryggskade. Lagkameratene hans klarte å få med seg ett poeng hjem fra borteoppgjøret mot Brighton.

Parr tilbake
For Ipswich var Jonathan Parr tilbake fra skade. Venstrebacken ble sittende på benken gjennom hele oppgjøret mot Watford. Derfra fikk han se lagkameratene dra i land en sen seier etter at Tommy Smith scoret kampens eneste mål.

I formiddagskampen vant Derby hele 5-0 over Wolverhampton. Både Johnny Russell og Jeff Hendrick scoret to mål hver. Storseieren var nok til at laget klatret til topps på tabellen. De to lagene som lå øverst før runden, Middlesbrough og Bournemouth, spilte 0-0 da de møttes til toppoppgjør. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere