RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Marerittet fortsetter for Liverpool-back

Foto: Pa Photos/Scanpix
Sist oppdatert:
Ny skadesmell for veteranen.

Liverpools Fabio Aurelio blir trolig borte fra fotballen i en måneds tid med en lårskade.

Brasilianeren pådro seg skaden i forbindelse med Liverpools 3-1-seier over Manchester United søndag ettermiddag.

Venstrebacken har slitt mye med skadeproblemer under sin tid på Anfield, og var omtrent akkurat tilbake fra sykestua, da han måtte rusle av matta i første omgang mot United.

- Det er en betydelig hamstringskade. Dessverre for Fabio, så svikter kroppen hans igjen, sier Liverpool-lege Dr Peter Brukner ifølge Sky Sports.

- Han spiller alltid bra nå han er frisk, og vi har prøvd hjelpe ham sakte, men sikkert tilbake i form, siden han ikke spiller to ganger i uka. Men denne skaden kom ut av det blå, sier han.

Fra før har de røde forsvarsspillerne Martin Kelly og Daniel Agger på skadelisten. Dansken vil ganske sikkert heller ikke bli klar til møtet med Braga i Europaligaen.

- Han er fortsatt ikke hundre prosent, så vi må se an litt om han blir klar til kampen denne uken. Det er mer trolig at han er tilbake neste uke, forteller Brukner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere