RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Marerittstart for Vaagan Moen i Godset

MÅ OPERERE: Petter Vaagan Moen har pådratt seg en skade i menisken.
MÅ OPERERE: Petter Vaagan Moen har pådratt seg en skade i menisken. Foto: Vegard Wivestad Grøtt (NTB scanpix)
Petter Vaagan Moen må opereres.

Petter Vaagan Moen fikk en smell i kneet på trening dagen før hjemmekampen mot Sandefjord sist helg. Nå er det klart at 31-åringen har en skade i menisken og må opereres, skriver Drammens Tidende. 

Midtbanespilleren vil opereres så fort hevelsen rundt kneet er gått ned. Forhåpentligvis vil inngrepet bli gjort i løpet av den kommende uken.

Det er foreløpig for tidlig å si hvor lenge Vaagan Moen vil være ute. Endelig tidsaspekt og skadeomfang vet man først etter at operasjonen er gjennomført.

Kneet kan som oftest belastes for fullt innen fire uker, hvis det kun er mindre deler av menisken som fjernes, ifølge Store norske leksikon.

Skulle det vise seg at det er en mer alvorlig meniskskade, kan det være snakk om måneder før midtbanespilleren er tilbake på banen.

Petter Vaagan Moen kom fra Lillestrøm til Strømsgodset før årets sesong. Selv om det skulle vise seg at han kun er ute i rundt en måned, er skaden selvfølgelig uheldig for 31-åringen som føler han har fått trent bra i vinter.

Vaagan Moen startet Godsets første seriekamp mot Vålerenga, men har siden entet sittet på benken eller ikke vært en del av troppen. Han spilte for øvrig hele kampen og scoret ett mål da Strømsgodset slo FK Tønsberg 5-0 i første runde av cupen forrige onsdag.

Les mer fra DT.no her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere