RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Masseprotest i Newcastle

Foto: EPA/Scanpix
Sist oppdatert:
Nå har Newcastle-fansen sluppet opp for tålmodighet.

NEWCASTLE - SHEFFIELD UNITED 0-1: Newcastle har satset stort i mange år, men sliter med å innfri til dels høye forventninger.

Nå mangler laget talismanen Alan Shearer, og Michael Owen er skadet. Men etter å ha hentet spillere som Nolberto Solano, Nicky Butt, Scott Parker, Albert Luque, Emre, Obafemi Martins og Damien Duff de siste par årene bør laget likevel ha muligheter til å hevde seg godt.

Men det gjør Newcastle ikke for tiden. Kampen mot Sheffield United endte med nok et tap, etter et jevnspilt oppgjør. Danny Webber headet inn seiersmålet etter et innlegg fra Montgomery.

Demonstrasjoner
Mot slutten spaserte en mengde hjemmesupportere i god tid før sluttsignalet lød, og en stor andel av de gjenværende sang om å sparke styret. Utenfor St. James' Park var det store demonstrasjoner etterpå, særlig rettet mot styreformann Freddy Shepherd. Mange hadde også på seg t-skjorter med "Shepherd out!" på.

I det lidenskapelige nordøst er supporterne kjent for å støtte laget i tykt og tynt. Men nå er det tydelig at fansen krever endringer - og det fort.

Laget ligger nå nest sist, med sju tap på elleve kamper.

Sheffield United scoret sitt første bortemål for sesongen, og klatret over nedrykksstreken etter seieren. Og seieren var ikke ufortjent, hjemmelaget skapte minimalt med sjanser foran Paddy Kenny i bortelagets mål.Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere