*Nettavisen* Sport.

Massiv interesse i Moss

Moss opplever en enorm pågang etter billetter før «opprykkskampen» mot Sandefjord neste søndag.

24.10.05 19:19

Fasiten er enkel foran den siste serierunden i 1. divisjon neste søndag. Slår Moss Sandefjord på Melløs, snyter gultrøyene rivalene fra Sandefjord for plassen som gir direkte opprykk til eliteserien sammen med Stabæk.

Moss har denne sesongen hatt et tilskuersnitt på rundt 1500 på sine hjemmekamper på Melløs, men på søndag forventer klubben minst 8000 tilskuere.

- Vi har solgt over 1000 billetter til kampen allerede i dag. Vi har foreløpig ikke de eksakte tallene, men pågangen er enorm. Det synes vi selvsagt er ordentlig moro, sier markedssjef Geir Syversten i Moss til TV 2 Nettavisen.

Han har fått opplyst at det kommer rundt 2000 Sandefjord-fans til kampen, og er overbevist om at også Moss-fansen kjenner sin besøkelsestid.

- Skal vi være realistiske, så kommer det vel rundt 6000 tilskuere fra oss. Så et realistisk antall er vel rundt 8000 tilskuere, sier markedssjefen.

Syvertsen vil imidlertid ikke helt utelukke at det kan komme opp mot 10.000 tilskuere på den avgjørende opprykkskampen. 23. oktober 2003 kom det 10.085 betalende tilskuere for å se kampen mot Fredrikstad.

- Vi hadde 10.000 tilskuere mot Fredrikstad for vel to år siden, det høyeste antallet i moderne tid på Melløs. Og med bakgrunn i at hele 1500 Moss-fans tok turen til Voldsløkka i går for å se kampen mot Skeid, kan det tyde på at vi kan kopiere det tilskuerantallet, mener han.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag