RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Massiv spillerstøtte til Svennis

Sist oppdatert:
De engelske landslagsspillerne har full tillit til trener Sven-Göran Eriksson etter de siste ukers oppslag om svenskens heftige privatliv. Tirsdag tok Svennis ut laget som starter mot Ukraina.

Real Madrid-stjernen David Beckham og den nybakte lagkameraten i den spanske klubben Michael Owen bryr seg lite om hva Eriksson gjør utenfor banen.

Svennis har vært utsatt for et gigantisk mediesirkus etter hans forhold med FA-sekreteræren Faria Alam.

- Hva Sven-Göran Eriksson gjør i privatlivet påvirker ikke oss spillere. Vi står bak ham 100 prosent, og det eneste vi bryr oss om er hans innsats som trener, sier David Beckham til engelsk presse.

Første etter EM
Onsdagens vennskapskamp mot Ukraina blir den første landskampen siden England tapte mot Portugal i EM-sluttspillets kvartfinale.

- Han er definitivt den manageren som jeg har hatt best kontakt med, han får oss til å føle oss bra i troppen. Eriksson tar alle beslutningene, men han er heller ikke redd for å spørre oss spillere om råd, skryter Michael Owen.

Både Michael Owen og David Beckham starter for England i oppgjøret mot Ukraina. Sven-Göran Eriksson starter også med Manchester Uniteds nye spiss Alan Smith.

Smith fra start
- Jeg håper fansen vil se et England de liker, og at de er nysgjerrige på hvordan vi vil spille, sier Eriksson etter laguttaket tirsdag.

Svensken har lagt alt turbulensen den siste tiden bak seg.

- Jeg håper folk betrakter meg etter mine fotballresultater. Sannsynligvis er England feil land å ha et privatliv i, sier Sven-Göran Eriksson.

- Mitt fokus nå er bare på fotball. Jeg håper jeg er godt nok forberedt. En fotballkamp er den beste ting her i livet, mener Englands landslagssjef.

Han tok ut følgende startoppstilling mot Ukraina:

Keeper: James,
Forsvar: Neville, Cole, Terry, King
Midtbane: Beckham, Butt, Lampard, Gerrard
Spisser: Owen, Smith.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere