Matas bønn: - Støtt oss!

STØTT OSS! Manchester Uniteds Juan Mata håper fansen vil gi rødtrøyene en ekstra piff i onsdagens mesterligamøte med Olympiakos på Old Trafford.

STØTT OSS! Manchester Uniteds Juan Mata håper fansen vil gi rødtrøyene en ekstra piff i onsdagens mesterligamøte med Olympiakos på Old Trafford. Foto: Dave Thompson (Pa Photos)

Ber om fansens hjelp til å snu United-skuta.

17.03.14 19:57

Manchester Uniteds Juan Mata innrømmer at 0-2-tapet for Olympiakos i åttedelsfinalen i mesterligaen var et hardt slag. Nå håper han United-fansen kan hjelpe laget til avansement.

Det greske mannskapet kommer til Manchester og Old Trafford onsdag. Der må rødtrøyene, som tapte 0-3 for Liverpool søndag, samle seg og slå hardt tilbake etter uker med dårlige prestasjoner.

– Vi hadde en god treningsuke og gledet oss til derbyet. På kampdagen gikk likevel alt galt. Det var et tøft tap og vi må glemme den kampen de neste ukene, skriver midtbanespilleren på sin blogg.

United ligger under 0-2 for Olympiakos etter den første kampen av to åttedelsfinaler. Mata mener United-supporterne hjemme i Manchester må hjelpe dem til å snu resultatet.

– Om vi scorer i løpet av de første minuttene tror jeg vi kan klare det, om vi får deres (fansens) hjelp. Som i kampen mot Liverpool føler jeg meg dårlig for at vi ikke ga dere det dere ville ha, skriver Mata.

– Denne stormen vil legge seg og solen vil skinne igjen. Det tviler jeg ikke på. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag