RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Matchvinner etter kritikken

Foto: Erlend Aas (Scanpix)
Sist oppdatert:
Celso Borges senket Brann.

BRANN-FREDRIKSTAD 0-1:

- Han er en god Tippeliga-spiller, men ikke noe mer, sa Terje Liverød til Aftenposten denne uka.

Han snakket om Celso Borges, og gikk til angrep på Vålerenga og Rosenborg som begge har forsøkt å få tak i costaricaneren den siste tiden. Liverød mente det var perspektivløst, og at det finnes en masse spillere med mer klasse i Sør-Amerika.

Lørdag viste Borges at han ikke har latt seg påvirke av kritikken.

Matchvinner
Fredrikstad-spilleren, som var en av hovedårsakene til at plankebylaget slo Aalesund borte i første serierunde, scoret kampens eneste mål etter fem minutter. Alex Valencia la inn fra venstresiden, og på bakerste stolpe la Amin Askar inn til en umarkert Borges som enkelt kunne heade ballen i mål.

Her kan du se utviklingen i kampen fra minutt til minutt.

Han kan ikke ha blitt noe mindre populær hos Feyenoord eller Hannover etter det. Feyenoord har bekreftet at de følger Borges, mens Hannover også har sett ham i aksjon den siste tiden.

Brann hadde en del sjanser utover i kampen, og kom til sjanser som kunne gitt utlikning. Fredrikstad stod imidlertid imot.

- Vi er gode nok
Nå skal østfoldingene møte Rosenborg hjemme i neste kamp.

- Vi har kapasitet nok til å slå Rosenborg også. Ja, det blir vanskelig, men det er veldig mulig at vi slår dem, sa en fornøyd Celso Borges til TV 2 etter kampen.

Fredrikstads seier betyr uansett at Start, Brann, Vålerenga, Fredrikstad og Stabæk alle står med seks poeng i Tippeligaen så langt. Start kan imidlertid stikke av fra de andre hvis de vinner borte mot Tromsø søndag. I den kampen kan også Tromsø overta serieledelsen, hvis de skulle vinne hjemme på Alfheim.

PS. Brann kan kanskje ergre seg grønne over at de ikke fikk tak i Wanderson like før overgangsvinduet stengte. Han var på vei til Bergen, endte i stedet i svenske GAIS og lørdag scoret han ett mål og leverte tre målgivende pasninger i debuten da GAIS slo Trelleborg 4-0.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere