*Nettavisen* Sport.

Materazzi utestengt i to måneder

Inter

Inter-forsvarer Marco Materazzi er utestengt i to måneder etter å ha slått Sienas Bruna Cirillo i søndagens Serie A-kamp.

Det bestemte det italienske fotballforbundet tirsdag. Utestengelsen varer til 29. mars, og medfører at Materazzi går glipp av åtte seriekamper.

Inter vant 4-0 over Tore André Flos Siena. Da de to lagene var på vei gjennom spillertunnelen til garderobene etter kampen, begynte Siena-spillerne å kjefte på Materazzi, som angivelig skal ha latterliggjort dem fra sidelinjen under kampen.

Materazzi svarte med å slå Cirillo i ansiktet, hvorpå Siena-spilleren banet seg vei frem til fjernsynskameraene for å vise frem frem sin forslåtte leppe.

- Dette gjorde Materazzi. Jeg vil at alle skal vite det, slik at folk kan se hvilken type han er. Linjemannen så alt, så nå får vi vente og se hva som skjer, sa Cirillo etter kampen.

Materazzi, som fra før har et ganske frynsete rykte, var ikke på banen under søndagens kamp. Inter har fått 5000 euro i bot for at Materazzi var inne på banen i en kamp han ikke deltok i.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag